661 Full Comp II 2010

Rasty
Kontakt:

661 Full Comp II 2010

Post autor: Rasty »

Siemanko!

Jestem na kupnie kasku obecnie, zależy mi na czymś tanim jak stary poczciwy 661 Full Comp, ale jednocześnie ładnie wyglądającym, bo ten starszy Comp nie podoba mi się zbytnio. Na CRC znalazłem wersje na 2010:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=45069
która naprawdę podoba mi się zarówno pod względem designu, jak i ceny, bo na droższe kaski mnie narazie nie stać. I tutaj moje pytanie do posiadaczy Comp'a: jak się w tym jeździ? Czy macie jakies zastrzeżenia?

I jeszcze jedno... Nie szukałem w Polskich sklepach rowerowych, ale na Allegro wersji 2010 nie ma, i dlatego chce zapytać czy może ktoś nie widział tego w Polsce? Nie chce mi się tego z UK sprowadzać, a gdyby było w Polsce to chętnie zakupie. ;)

Pozdro!
;]
hajsik
Kontakt:

Post autor: hajsik »

Rasty pisze:I jeszcze jedno... Nie szukałem w Polskich sklepach rowerowych, ale na Allegro wersji 2010 nie ma, i dlatego chce zapytać czy może ktoś nie widział tego w Polsce? Nie chce mi się tego z UK sprowadzać, a gdyby było w Polsce to chętnie zakupie.
Kupuj na CRC. Uwierz, nie ma żadnych problemów przy kupnie a paczka potrafi nie raz przyjść szybciej(kurier to kurier :D) aniżeli paczki wysłane przy pomocy Poczty Polskiej.
fuby
Kontakt:

Post autor: fuby »

Rasty nie lepiej by ci było troszkę dołożyć i kupić :lol: 661 evolution na crc jest wyprzedaż :lol: http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24915
Rasty
Kontakt:

hajsik, tylko troche ten koszt przesylki mnie drażni, a nigdy za granicą jeszcze nie kupowałem, nie wiem jak to wygląda.

fuby, liczy się dla mnie każda złotówka, a to "pare złotych więcej" pójdzie prawie w przesyłke ;)

Nie zalezy mi na szybkości przesyłki, chce żeby było tanio :D
A ktos wypowie się o tym nowym modelu Comp'a? ;)

Pozdro!
;]
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

bez sensu naprawde za ta kase kupowac 661 Compa :/ znajdz kogos kto by cos bral.. jak uciulacie 100Ł, przesylka z CRC jest za darmo. Napewno sie znajda dwie osoby ktore kupia jakies dobre rekawiczki/gogle , w lepszej kasie niz w polsce ..
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

7 funtow wiecej i masz evo a w tym compie pewnie jeszcze nikt nie jeździł bo sezon sie dopiero zaczyna a to model 2010.
=disbrainer=
Kontakt:

Post autor: =disbrainer= »

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... t=661+comp :)

ten kask to to samo co earthworks nuke, ktory mam, uzywam i bardzo polecam. sam sie czaje za jakis czas na tego compa II.
jelonfr
Kontakt:

Post autor: jelonfr »

=disbrainer= ma racje, tez mam earthworksa i polecam :) zrobiony z wlokna szklanego, dobra wentylacja i masywna ochrona szczeki, nigdy mnie nie zawiodl a to wyglada na to samo, wiec czemu nie :mrgreen:
cinos24
Kontakt:

Post autor: cinos24 »

Mam ten kask od jakis trzech miesięcy, zakupiłem właśnie na CRC. Miałem okazje już nie raz go przetestować, ja nie widze żadnych zastrzeżeń, dobrze leży, wentylacja bardzo dobra, wytrzymałość-na szczęście nie miałem okazji sprawdzić:) i prezentuje sie znakomicie. Ja polecam, a wybór zostawiam Tobie. Pozdro!
dedekFR1
Kontakt:

Post autor: dedekFR1 »

Też miałem brać EVO bo wychodzi jakieś 4dychy drożej. Ale wybrałem tego compa, na żywo prezentuje się świetnie, jednak jest troszkę gorzej wykonany niż evo bo miałem oba w ręce. Tak czy siak jak wychodzi ok 240zł przy darmowej wysyłce to najlepszy faworyt tutaj dla mnie.
Rasty
Kontakt:

cinos24, napewno kupie ten kask, urzekł mnie designem, a skoto mówisz że komfort też OK, to go zakupie ;)

mar3k, popytam pare znajomych co to "wieczne zakupy na CRC" prowadzą i tak zrobie. W sumie to nie pomyślałem o tym ;)

Tyle w temacie.

Pozdro!
;]
IgorCeKa
Kontakt:

Post autor: IgorCeKa »

Rasty pisze:I jeszcze jedno... Nie szukałem w Polskich sklepach rowerowych, ale na Allegro wersji 2010 nie ma, i dlatego chce zapytać czy może ktoś nie widział tego w Polsce? Nie chce mi się tego z UK sprowadzać, a gdyby było w Polsce to chętnie zakupie. Wink
http://www.ckbikeshop.pl/product-pol-82 ... mp-II.html
Dziękuje dobranoc :lol:
Zbrojenie przez sezonem 2011 :) [k] boxxer race badz team 08-09
ODPOWIEDZ