podczas tricku 180 i 360 ruszamy szybko głową? Czy mozna sobie wtedy cos z karkiem zrobic? Czy raczej nie ? Przed Skakaniem na chopach rozgrzewacie sie jakos? ...
co ci sie moze stać z karkiem jedynie moze ci krąg szyjny wyskoczyć jak cie przewieje i zaczniesz 18 kręcić <joke> ofc jakieś tam bule mozesz miec po calym dniu prob ale bez przesady.. Ja przed skakaniem sie nie rozgrzewam ... robie to podczas :P
jesli za szybko obrocisz glowe mozesz skrecic kark !!! pamietaj!!!na poczatek sprobuj pocwiczyc w kolnierzu korekcyjnym, wtedy twoj kark bedzie bezpieczny. bezpieczenstwo przede wszystkim!
ever a czy ty ever robisz te tricki zeby myslec ze kark skrecisz? radze ci usunać swoj profil, zalozyc nowy i myslec przed kazda wypoeidzia, bo teraz to kazdy sie z ciebie smieje...
Co roku 25tyś. osob ginie a 40 tyś. zostaje rannych wskutek zbyt szybkiego obrocenia glowy. Na twoim miejscu przyspawalbym ja do tulowia zeby sie zabezpieczyc.
Inur hahahhahahhaha. zajebisty text. hehehe. ever po co się pytasz jak itak nierobisz? nierozumiem cie. a tak wogóle to myslałem że bana dostałeś. jak będziesz skakał do piasku to przy 360* nic ci się niestanie. hahahaha. albo kup sobie taką rure i wsadź w nią glowe i przypadkiem nieruszaj.