skacze dirty z dziurą w rytmie / miski.
-jak sie wybijac?
-jak skakac je by zrobic triki wymagajace puszczenia kiery badz zmieny pozycji na rowerze. typu no-hand, one hand x-up ,barspin.
-a wogóle to jak 360 i no foot can can?
-jak zrobic by nie wyczuc rower przód-tył by przy triku nie poleciec np. na przód.
No co ? koles nie wie to trzeba mu wytlumaczyc a jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie oddzywaj! Ja w te klocki nie jestem dobry preferuje street i fr ..wiec niech sie wypowiedza inne osoby
A czy juz kiedys tego nie bylo..? No ja skacze na dircie troche ale co tutaj duzo tlumaczyc jak jestes w odpowiednim momecie(pozycji) do krecenia tricku to krecisz prubujesz co tam kcesz....ten moment musisz sam wyczuc...cwicz cwicz cwicz i tylko tyle...przyjdzie samo..
to ja sorry. nie rumak czyni księcia Księciem. kumam. liczyłem ja jakies wskazówki. Jak wyczuc moment że rower sam leci, a nie że pusisz a on gdzies odlatuje. Chodzi mi o taki swobodny lot gdzie można kończyny przemieszczac. Jaka powinna byc pozycja.
a ja szczerze podziwiam Arka, ma taki ciągle sypiący sie rower a jeździ na nim jak mało kto na lepszym rowerze, Ja go podziwiam i to moje zdanie a sram na opinie innych, a w rytmie sam ucze sie skakać podpatrując lepszych
ja tego jeszcze nie wyczulem. dzisiaj probowalem najpier no-handa wiec zaczalem od nohander landera na malej hopce zeby sie rozruszac no i jak juz probowalem no handa to mi rower troche opadał. wiec tylko trenowac
no ale chodzi mi o to że jak sie lata całego;]
a jak ma dziure to wcale nie trzeba jej przeskakiwać :P można wpaść do środka, tak samo jak można wylądować na stoliku, każdy robi to co lubi