jezdzi sie całkiem nie źle ( jak na rame w tym przedziale cenowym ) nie ma super pracy ( z seryjnym damperem ) jest "dość" mało sztywna no ale coż.
Nie dawno zastanawiałem sie czy jej nie sprzedać i nie zmienić na coś bardziej do dh ,ale ( teoretycznie ) w najbliższym czasie ma być u nas budowany tor do 4x a ta ramka całkiem nie źle sie to tego też może nadawać , trzeba tylko pomajstrować z ustawieniami dampera .... tyle :)
na szwajcari koło tesco ;p budowa miała sie zacząć w sierpniu ale urząd miasta miał problemy z ludźmi którzy tam mieszkaja bo nie chcieli sie zgodzić i narazie wysypali tylko pełno gruzu pod hopy i bandy ... podobno ma być skończony do konca roku ... ale jakoś w to wątpie ... :/
ciaćkodh Warto dać te 2,1k za tą ramę, czy lepiej uzbierać jeszcze kasy na coś lepszego?
Bo qrde nie wiem już :/ Wszyscy piszą, że do dupy ze sztywnością jest...
Zbierać na jakiegoś 4-ro zawaisowca?
To zależy od ciebie i od tego jak jezdzisz . To prawda że sztywność w tej ramce jest taka sobie ( żeby nie powiedzieć do dupy ) ale jest w miare uniwersalna mozesz jezdzic w 4x i fr . Jeżeli masz możliwość i nie spieszy ci sie z kupnem ramy możesz dozbierać i kupić coś konkretniejszego . Ja mam tą ramke i póki co narzekam tylko ze mało sztywna i na szybko robiące sie luzy na tulejkach ( które spojojnie wymieniają na gwarancji za free) wiec nie jest az tak źle . Zależy od ciebie .... zeby potem nie było na mnie :P