1) Chciałbym zobaczyć kto jeździ na tym rowerze (i jaki ma wzrost)
2) Czy to zumbi nie ma na dodatek napędu elektrycznego? Coś pokombinowane z łańcuchem ale na tej fotce nie widzę dokładnie. Ale na 90% wydaje mi się, że ma napęd elektryczny
A jeżeli chodzi o calokształt, to wygląda to dość... karykaturalnie?
wg mnie juz na pierwszy rzut oka widac ze dziewczyna tyko stoi przy tym rowerze a nie jezdzi na nim.. nie zmienia to faktu ze nie rozumiem idei tego konkretnego egzemplarza.
super technologicznie zaawansowana firma wkładająca masę serca w kontakt z klientami, posiadająca kontrolę jakości na najwyższym światowym poziomie oraz produkująca ramy z iście kosmicznych stopów - zajęła się budowaniem ram na eksport dla obcych cywilizacji- ponoć kosmici wyżsi od ludzi więc i rynek inny. Powodzenia bo wśród ziemian raczej szału nie było nie było... Ale może ufoludki docenią - oby
owczar pisze:super technologicznie zaawansowana firma wkładająca masę serca w kontakt z klientami, posiadająca kontrolę jakości na najwyższym światowym poziomie oraz produkująca ramy z iście kosmicznych stopów
Rama z silnikiem ale jednak robiona na własne zamówienie, bo inaczej jest zbudowana ; ] I nie podoba mi się. Proto bylo dużo ładniejsze.
I mogli pokazać tego co jeździ ; D