[Police k. Szczecina]Northtec Blade <-- ważne
[Police k. Szczecina]Northtec Blade <-- ważne
Ukradziono mi rower marki northtec model : blade. Był to biały rower z niebieskim zabezpieczeniem. Skradziono mi go z boksu, który znajdował się przy wejściu do przedszkola nr.5 przy ulicy roboczej. Jest ono na przeciwko zboru jeechowych . Jeśli go widzieliście prosiłbym o kantak może byc PW,e-mail ( rmffm97@gmail.com ), telefon ( 664246156 ). Bardzo mi na tym zależy ponieważ rower ma dopiero 4dni. a długo na niego zbierałem
. Sprawe zgłosiłem też na policję (ale im nie zbytnio ufam). Rower nie miał naklejek duro (na amorach), na zdj. są ale to zdj. ze str. producenta.

- Załączniki
-
- blade_bialy.jpg (152.07 KiB) Przejrzano 2487 razy
Bo już nie chce kupować roweru i chce sb nast. złożyć, odrazu go wiadomo nie zbuduje ale w jakiś czas... i bd ok.
A poza tym jak macie coś do mnie to na PW, a nie mi temat zaśmiecacie to jest dział SKRADZIONE !!! a nie mi tu z żartami se wyjeżdżacie
jak to takie śmieszne to dajcie 2000zł i zamkne temat Exclamation Confused
A poza tym jak macie coś do mnie to na PW, a nie mi temat zaśmiecacie to jest dział SKRADZIONE !!! a nie mi tu z żartami se wyjeżdżacie
jak to takie śmieszne to dajcie 2000zł i zamkne temat Exclamation Confused
-
- Kontakt: