SolnyDownhill-Bochnia 2008 //BEZ FOTORELACJI!//

Digas
Kontakt:

SolnyDownhill-Bochnia 2008 //BEZ FOTORELACJI!//

Post autor: Digas »

Panowie, zgodnie z prośbami organizatorów niech każdy napisze co myśli o odbytej imprezie! :) dla mnie na prawdę było mega - super zabawa, dobra organizacja i klimat nie z tej ziemi ... :D!! Do zobaczenia za rok!
MiGoMaT
Kontakt:

Post autor: MiGoMaT »

siema siema tutaj MAXIS:P:D powiem tak impreza była wyczesana w kosmos albo nawet i lepiej nie jezdzilem ale tak sie wybawiłem zee ochcho. Digi twoja stara driftuje pociagiem.:PD
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

SUPER IMPREZA:) Klimat, ludzie akcje niezapomniane:):) organizacyjnie najlepsze zawody jakie widziałem, nie było żadnych minusów, miliony WIELKICH PLUSÓW:) Pozdrowienia, naprawdę MEGA ZAWODY!!!!!!!! PS stara wymiata:)
XkrisX
Kontakt:

Post autor: XkrisX »

maxis...pojechłeś:p hehehe tu KRIS ... pozdrow Jaska! i tą piątą siostre
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

zajefajnie bylo, tez nie startowalem :D ale to nie szkodzi, Maxxis rządzisz ;)
Tylko że nam kumpla nie fair zdyskfalifikowali za to ze zerwał pół metra tasiemki i zjechal ze zjezdzalni.

Digas pisze:klimat nie z tej ziemi
pewnie że nie z ziemi bo z pod ziemi pzdr.
MiGoMaT
Kontakt:

hehehhe oko:D wlasnie czekam na tioge bo musimy zrobic poprawiny afterparty bo troche lipe wyszło:D jasiek dzisiaj tak "ej chłopacy jaki ******** DJ po *** on grał jak nikt nie tanczył miałem isc go zjebac ale sobie odpuscilem"
Digas
Kontakt:

ja chciałem przeprosić wszystkich za to, że w piątek darłem się do nie wiem której :) ale dzięki temu wraz całą ekipą innych mega ludzi przyczynilismy się do reaktywowania kultu "TWOJEJ STAREJ" :D
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

hmm impreza pozytywna i to bardzo szkoda tylko ze, dostęp do rowerów był utrudniony wydawali 3 min przed startem i od razu zabierali. Co do trasy to ogółem fajna strasznie kondycyjna i siłowa mam nadzieje ze za rok bedzie inna (bardziej stroma i urozmaicona). IMPREZA miszcz, i te 40minut snu z piatku na sobote :D

MiGoMaT twoja stara robi zdjęcia aparatem słuchowym
MiGoMaT
Kontakt:

fridge pisze:twoja stara robi zdjęcia aparatem słuchowym
Moze i robi ale twoja to jest tak gruba ze dobija duro patrzac sie na rower:P
Krawcu
Kontakt:

Post autor: Krawcu »

To były moje pierwsze zawody dh w życiu i chyba się przekonałem do tego sportu... Atmosfera naprawdę wgniata w ziemię (hm, w sumie kopalnia jest już pod ziemią no ale cóż... ;) ) :) Bardzo miło wspominam te trzy dni i myślę, że jeszcze kiedyś się zobaczymy :)
owczar
Kontakt:

Post autor: owczar »

Impreza jak najbardziej udana, co tu dużo pisać Ci, których brakło niech żałują....
Ale oprócz plusów było też kilka minusów:

1.
fridge pisze:szkoda tylko ze, dostęp do rowerów był utrudniony wydawali 3 min przed startem
2.
Jak dla mnie za mało było przejazdów... wiem, że więcej było by trudniej, ale pewnie jakby pokombinować np z krótkofalówkami dla obsługi można by ludzi częściej puszczać - kontakt z bazą ułatwił by sprawę :)

3.
Jak dla mnie irytujące było to przeciąganie startów i o dziwo nie obsługa zawiniła tylko organizatorzy bo nie byli w stanie określić z jakim poślizgiem są starty (szczególnie w niedzielę gdy "niby każdy miał co do minuty wyznaczoną godzinę startu).

Ukłon w stronę chłopaków z obsługi którzy dzień i noc "dymali" z rowerami i o dziwo przynajmniej nam dwóm nie doszły rysy na sprzęcie od przechowywania...

Oby za rok wam wypaliło...
MiGoMaT
Kontakt:

ej mientos dojade Cie winterfreszem:P chłopacowie cos mi sie wydaje ze sie zobaczymy w myslenicach. bo jasiek całkiem zadowolony:D Pozdro dla ekipy z biforparty :P
Menelos
Kontakt:

Post autor: Menelos »

Mentos z tej strony :wink: ja to bym tam jeszcze posiedział....co sie działo to po prostu szał pyty :mrgreen: Digi to Ty mi chciałeś wyje*** winterfreshem czy Maxxis? Bo już mi się pomieszało :wink: dzięki chłopy że mnie przygarneliście :) Widzimy się w Myślonach oczywiście?

MiGoMaT a Jasiu jak? Suszył Ci głowe jak dojechaliście? :D pozdrów go tam, sie chłop nasłuchał...hyhy :)
http://www.pinkbike.com/photo/2394101/
XkrisX
Kontakt:

Post autor: XkrisX »

ej mentos byłes w kronice...
Digas
Kontakt:

dokładnie Mentos! widziałem też!

widziałem już Mema, Pałe, Mentosa, Bartka... a siebie nie... ;(

i wiesz co Mentos?" Spie*** z mojego łóżka bo Ci pojade Winterfreshem"... pamietasz to?!:D bo ja nie xD
MiGoMaT
Kontakt:

ej digi za tempy jestem nie wysle ci pm to masz gadu tutaj:D
2660474
mentos z tym winterfreszem to chyba ja bylem przynajmniej tak mi opowiadali bo ja nie pamietałem
to kto wkoncu tego winterfresza wymyslił?
Digas
Kontakt:

moi mówią że ja! niech mentos się wypowie ... :D
Menelos
Kontakt:

Post autor: Menelos »

o żesz...w kronice byłem? wow <lol2> hahaha z moją jazdą to do Ziarna prędzej xD a z tym winterfreshem....hmmm Digi mnie zganiał z góry, coś krzyczał....Maxis też mi mowil.... yyyy moze niech wypowie sie ktoś kto był wtedy trzeźwy :mrgreen:

Pepik jak noga? :wink:
http://www.pinkbike.com/photo/2394101/
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

właśnie wróciłem

Było super! Jestem przeszczęśliwy, że mogłem tam byc, niech ci co ich nie było żałują! Super zawody! Miodzio!

Powyższe teksty typu " (150 zł, to za dużo... to poprostu żałosne i głupie gadanie)

Stare tych, których nie było spawają Duncony

pozdro
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ODPOWIEDZ