Weryfikacja kont dh-zone
Weryfikacja kont dh-zone
Jak juz wiekszosc zauwazyla mamy grubo ponad 7000 użytkowników LOL, przykładowe forum bike action, ktore powinno byc popularniejsze, w koncu forum znanej gazety rowerowej ma troszke ponad 2000.
Cos tu jest nie tak. Nie mowie ze zle ze jest tylu uzytkownikow, tylko ze zle ze jakas czesc to stare nie uzywane konta. Przez weryfikacje forum byloby bardziej dopieszczone i mniej banalne z ta liczba 7000. Same konta po 0 postow zajmuja kilkanascie, a moze i wiecej stron listy (stron jest chyba 179).
Po 1 niewiem jak administratorzy usuna konta, czy da sie tak np zaznaczyc iles i pyk delete. Czy kazdy z osobna. Niewiem tez czy wam sie pomysl wogle podoba i od ilu postow i z jakiego czasu np. jak ktos ma 3 z 2004 i dalej nic bedzie kasacja.
Mowcie co o tym myslicie!!! Kazda opinia wazna!!! Szczegolnie licze na opinie adminow!!!
Cos tu jest nie tak. Nie mowie ze zle ze jest tylu uzytkownikow, tylko ze zle ze jakas czesc to stare nie uzywane konta. Przez weryfikacje forum byloby bardziej dopieszczone i mniej banalne z ta liczba 7000. Same konta po 0 postow zajmuja kilkanascie, a moze i wiecej stron listy (stron jest chyba 179).
Po 1 niewiem jak administratorzy usuna konta, czy da sie tak np zaznaczyc iles i pyk delete. Czy kazdy z osobna. Niewiem tez czy wam sie pomysl wogle podoba i od ilu postow i z jakiego czasu np. jak ktos ma 3 z 2004 i dalej nic bedzie kasacja.
Mowcie co o tym myslicie!!! Kazda opinia wazna!!! Szczegolnie licze na opinie adminow!!!
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
DC Amstaff
W dupie tam. Już było na ten temat wałkowane i nic ie będzie kasowane - to jest zdanie adminów. Komu przeszkadza jeden megabajt więcej w jakimś pliku textowym z danymi nieaktywnych kont? Niech sobie leży na zdrowie. Jedyne co potrzea to zrobić jakiś sprawniejszy sposób wyszukiwania userów i wszystko. O co tu sie podniecać? :>
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Z tego co wiem to kazde konto trzeba usuwac osobno, a ilosc kont niewplywa raczej znaczaco na prace serwera wiec biarac pod uwage ze takie reczne usuwanie zajelo by wiele czasu i nic konkretnego by niedalo tak wiec niema sensu tego robic.
A pozatym niby czemu forum bike action mialo by byc popularniejsze ?
Ja tam zajzalem kilka razy i jakos mi sie tam niespodobalo, bike actiona rownierz nieczytam (bo po co skoro mam intefnet i dh-zone :) tak wiec to ze jest to forum znanego czasopisma rowerowego. Wole ta kase ktora bym wydal na gazety wydac na cos do rowerku.
A pozatym niby czemu forum bike action mialo by byc popularniejsze ?
Ja tam zajzalem kilka razy i jakos mi sie tam niespodobalo, bike actiona rownierz nieczytam (bo po co skoro mam intefnet i dh-zone :) tak wiec to ze jest to forum znanego czasopisma rowerowego. Wole ta kase ktora bym wydal na gazety wydac na cos do rowerku.
No właśnie. A jakby się zaraz zaczęły się pretensje gdyby komuś skasowano konto bo u babci był na wczasach i 2 tygodnie nie wchodził - i mejle w tę i spowrotem, protesty, płacz i zgrzytanie zębów. Ostatnio jakiś nalot adminów samozwańców - albo wszystko na dh-stronie by ustawiali albo by zakładali swoje fora. No masakra :]
dragonfly przekonałeś mnie. Porządek musi być kurka!! Żądamy zwiększenia biurokracji, podniesienia liczby urzędników i adminów, kontroli wszystkiego przez wszystkich. No i zapisujemy się wszyscy do jakiejś komisji śledczej śledzącej każdego głupiego posta. No i oczywiście zgłaszamy nasze kandydatury na adminów a co :]
Tu problem leży także po stronie użytkowników forum, którzy często robią ot w różnych tematach... Pomyślcie, że takie rzeczy można załtwić przez PM, a jeżeli już ktoś was obrazi na łamach forum to nie zniżajcie się do jego poziomu i nie odpisujcie mu.. właśnie przez takiego czasem "niewinne" posty dochodzi do wielkich sporów i my moderatorzy ludzi nie zmienimy... :)