drop-off 2002 respont(d) PLZ

Cain_enD
Kontakt:

drop-off 2002 respont(d) PLZ

Post autor: Cain_enD »

dobra to juz last topic o nim (i szukalem nic o tym nie ma) chodzi o to ze all zrobilem poprawnie wyczyscilem go, zlozylem, zalalem olejem (motorex 5W) i... DUPA huczy jak huczal, a co najdziwniejsze, to biale plastikowe podkadki na tych tlumikach sa cale i wygladaja dobrze, jedyne czego nie rozebralem to wlasnie tlumiki czy w nim wewnatrz cos sie mogo rozfakac?????

jeszcze jedno czy jakikoliwek bomber nie plumka olejem jak sie nim ugina bo u mnie tego nie ma chociaz oleju jest wg manuala nalane prawidlowo, a za nic nie sluchac jak sie pzrelewa,sprwdzalem na DJ 2003 jak on chodzi i jedny palcem uginalem i czuc bylo prace a u mnie jak bez gwaltowych ruchow to nawet polozyc sie moge na nim

jeszce jedno stan amora jest taki :
nic nie cieknie, zero luzu, regulator tlumienia na minimum ustawlony( moze to i tego wita ale nie mam klucza do regulacji tego:/), zalany olejem 5w motorex na 40mm luzu od gory przy wsunietych goleniach na maxa z wyjetymi sprezynami, mala rysa na prawej goleni w polowie skoku w sumie maly pikus nic przez to nie cieknie, oryginalne uszczelni kurzowe i olejowe, i cala reszta tez oryginalna, na tlumikach pod 2wie sprezynki na jednym jedna mala mieka druga gruba i twarda tez mala, miedzy nimi podladka i na to wszystko tuleja ktora jest jest blokowana segerem.

i w sumie to all czekam na jakis respond(t)

jak cos to walic na gg 083793
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
ODPOWIEDZ