Tak jak w temacie. Do FR do Morphine 14". Flick Urban Camo, a Pike Black.
Prosze o nie zjeżdżanie mnie. Chodzi mi głównie o porównanie wytrzymałości, funkcjonalności i niezawodności.
Banshee Morphine Rulez !!! Jeszcze do niedawna santacrusher.
Shermany faktycznie są sprawdzone... ale coraz więcej się sypie... w zasadzie dawno słyszałem żeby któryś działał bez zarzutu... ja bym zaryzykowal i wzial Pike'a
tak sherm,any sa sprawdzone wypadly mi gwinty od hampla po jakims roku , rozjebal sie regulator skoku , tlumienie w nim to porazka (tpc) chyba ze trafilem na jakis wybrakowany model bo praktycznie nie bylo czuc zadnej zmiany .
com_bayn to zalezy jaki amor do czego uzytkujesz ... bo nie sadze zeby zakatowal takiego shermana , blacka to bez problemu bo sam plastik niestety :/ wiec latwo o uszkodzenia w nim . poza tym blacki nie sa do 4x itd tylko enduro a to ze sie odbrze spisuja w tym to inna sprawa .
Shermany sa bardzo fajne. Choc koledze zrabala sie regulacja ale po miesiacu sie "naprawila" :) Wole nie wiedziec jak :P Ale jednak wybralbym Pike'a... Nie mam podstaw zeby sadzic ze ten amorek to lipa. Wedlug mnie warto "zaryzykowac" i wziac od niedawna dostepny sprzet.
Shermany sa bardzo fajne. Choc koledze zrabala sie regulacja ale po miesiacu sie "naprawila" :) Wole nie wiedziec jak :P Ale jednak wybralbym Pike'a... Nie mam podstaw zeby sadzic ze ten amorek to lipa. Wedlug mnie warto "zaryzykowac" i wziac od niedawna dostepny sprzet.
Jak nie jestes jeszcze pewny to wejdz na www.mtbr.com i zobacz opinie o piku . Ale naprawde warto !!!!. A chcesz kupowac amortyzator w sklepie czy z allegro , bo wiesz shermany kosztuja 2750 na qr20:/;/
a nie zastanawielae sie nad marcokiem z.1 fr 2?? sam mam taki problem tyle ze ja rozwierze go pod koniec roku. wiesz z1 sprezynka i olej w sumie to nie ma sie co popsuc. w piku jest tak napchane ze szok a poplock w sidzie 2004 dzialal 2 dni hehe chyba ze teraz to poprawili ktos to musi sprawdzic moze ty??