Model rowerka w 3d!
-
- Kontakt:
http://maxdamagecarma.w.interia.pl/starybuzz.JPG
20 minut ;d
Tekstury z Half Life 2 alpha
Worldcraft 3.0 + hl tools ;p
20 minut ;d
Tekstury z Half Life 2 alpha
Worldcraft 3.0 + hl tools ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
tak wlasciwie to moglby powstac jakis interaktywny katalog, w ktorym bylyby wszystkie czesci razem z opisami i z mozliwoscia skladania sobie w jakims programiku roweru... fajnie, tylko ile by kosztowal taki katalog :) a jakby jeszcze dodali mozliwosc przejechania sie skonstruowanym przez siebie rowerkiem po jakims wirtualnym torze to juz wogole bomba ;)
ej ja nie wiem ale Fugis ta twoja ramka wyglada na rozmiar 6". strasznie mala wyszla i taka nijaka ;/. A ten drugi model. To aldnie wyszedl monsterek i sama ramka ale mozna sie przyczpic co do grybosci tarczy. nienatyuralne. ale coz i tak jestem pewien podziwu :) ja tylko profesjonalnie tworze w 2d :)
http://img31.imageshack.us/img31/9949/img40279jm.jpg/
Zaui niewiem w jaki sposób ta rama wygląda Ci na 6 calową... ja mam aganga 14" i powiem Ci że jest mniejsza patrząc od boku.może ci sie wydawać tak bo robiąc tylny trójkąt chciałem zrobić coś podobnego do spunikowego.tak pozatym rama jest krótka.tylny trójkąt miałbyć krótszy ale juz dretwo to wyglądało.za to dzisiaj zrobiłem potężnego FuLA ale wyszedł za to nienaturalnie długi :).tak pozatym skok miał z 40cm i z przodu u z tyłu.trzeba bedzie poprawić.
aha jeszcze chciałem zaznaczyć ,że poza tym tyłem sputnikowym to w całości własny projekt i nie miałem żadnych rzutów bocznych ani nic , więc m.in. dlatego pod tym względem mój projekt jest hmmm gorszy :) od Horniastego
wiem ,że jest jeszcze sporo błędów.piszcie co jest nie tak to poprawie
aha jeszcze chciałem zaznaczyć ,że poza tym tyłem sputnikowym to w całości własny projekt i nie miałem żadnych rzutów bocznych ani nic , więc m.in. dlatego pod tym względem mój projekt jest hmmm gorszy :) od Horniastego
wiem ,że jest jeszcze sporo błędów.piszcie co jest nie tak to poprawie