Ile macie lat?
Ile macie lat?
Witam
Od bardzo dawna marzyłem żeby mieć profesjonalny rower do DH ale ze względow finansowych musiałem obejść się tylko smakiem:p No i nareszcie mam możliwośc zakupu prawdziwej zjazdówki z prawdziwego zdarzenia ale mam pewne wątpliwości czy nie jestem już na to za stary mam 22 lata...
i stąd pytanie ile wy macie lat i od jak dawna jeździcie na DH?
Od bardzo dawna marzyłem żeby mieć profesjonalny rower do DH ale ze względow finansowych musiałem obejść się tylko smakiem:p No i nareszcie mam możliwośc zakupu prawdziwej zjazdówki z prawdziwego zdarzenia ale mam pewne wątpliwości czy nie jestem już na to za stary mam 22 lata...
i stąd pytanie ile wy macie lat i od jak dawna jeździcie na DH?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zaborowski1
Ja raczej nie mam planów żeby startować w jakis poważnych zawodach to ma byc raczej hobby Tylko patrząc po znajomych to wszyscy tylko autami i motorami śmnigają a rowery odstawili do garaży... ale patrząc po waszych postach to zaczynam nabierać pewności siebie:)
Ja raczej nie mam planów żeby startować w jakis poważnych zawodach to ma byc raczej hobby Tylko patrząc po znajomych to wszyscy tylko autami i motorami śmnigają a rowery odstawili do garaży... ale patrząc po waszych postach to zaczynam nabierać pewności siebie:)
Downhill Fucking Rock!!! Yeah!!!
MBiker, ja mam 18 lat (w tym roku 19), jezdze juz prawie 4,5 roku... Wedlug mnie nigdy nie jest za pozno zeby zaczac, 22 lata to nie tak wiele, moj znajomy zaczal w wieku 20 lat, teraz ma 23 i wymiata juz calkiem konkretnie
.

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
-
- Kontakt:
mazic Z "tym czymś" co powoduje radość z takiej szaleńczej jazdy po prostu trzeba się urodzić. Ja zawsze uwielbiałem jeździć (bardzo) ostro (czego zreszta dostchczasowe rowery nie wytrzymywały:> ale to inna historia) więc uważam że posiadam "to coś". Tylko mam wątpliwości co do moich kolegów bo oni to raczej wolą przy kompie posiedzieć, no najwyzej bedę Lonely Riderem 

Downhill Fucking Rock!!! Yeah!!!
Hmm... skąd ja to znam... "nie no nie teraz, nie chce mi sie"... "powaliło Cie, za dużo błota", "jeszcze mi się obiad nie ułożył..."MBiker pisze:Tylko mam wątpliwości co do moich kolegów bo oni to raczej wolą przy kompie posiedzieć, no najwyzej bedę Lonely Riderem Laughing
Z tego wychodzi, że z reguły jezdze sam

[b][s] Norco 63 165mm - 2006, 66 rc2x 150mm - 2006,
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
-
- Kontakt:
MBiker no to najwyżej będziesz sam jeździł... mnie też zawsze ciągnęło do jazdy na łeb i na szyje ... Kiedyś miałem się przerzucić na XC , ale po tyg. zrezygnowałem bo uznałem że mnie to wogóle nie kręci , natomiast fajne jest to jak się ludzi np. z XC patrzą na zjazdówców albo zwykli ludzie i wogóle jak to dla nich nie które rzeczy są nie do przejechania , a dla nas to jest normalka...
:D Kocham To !!

GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm