Co myślicie o tym siodle dirt street i laitowy fr?????
ewentualnie jakieś inne sugestie do 150zł?:P
Selle Italie Shiver
Realna waga około 250 gram, więc sporo poniżej katalogowej. Miała to być chyba podóbka Fly Fino bo wymiarami podobne ale Hardy jest płaski, bez profilu. Dośc wygodne ale to już od tyłka zaley
Troche może denerwować luźny {nie przyklejony do gąbki) materiał ale nic się z tym nie działo a śmigałem te kilka miesięcy.
A co do sztycy to zawsze możesz dać redukcje.

A co do sztycy to zawsze możesz dać redukcje.
A coś takiego http://www.rowerowy.com/czesci/siodla/e ... upremeslim pomóżcie bo mam totalny mętlik we łbie.
Miałem zwykłego Slima WTP ale to się chyba tylko materiałem różni bo wymiary te same. Teraz można to samo pod wieloma innymi markami znaleść. Miałem jakiś czas w kolorze białym. jedyny mankament to, że skóra z przodu dośc szybko się przecierała ale chciałem miec wtedy koniecznie białe 
Co do siodła to zalezy czego szukasz. jak tak bardzo zależy ci na wadze to może Fit Eccd 230 gram bodajże. Śmigałem na takim u kumpla i moze wygodne super nie jest ale lekkie i nawet znośne.
Jak chcesz mega lekko to Eclat Webster chyba 179gram albo samemu możesz sobie plastika zrobić.

Co do siodła to zalezy czego szukasz. jak tak bardzo zależy ci na wadze to może Fit Eccd 230 gram bodajże. Śmigałem na takim u kumpla i moze wygodne super nie jest ale lekkie i nawet znośne.
Jak chcesz mega lekko to Eclat Webster chyba 179gram albo samemu możesz sobie plastika zrobić.