Skok nie mówi wiele o ramie, a o wytrzymalosci m6 malo wiadomo. Szczerze wole miec go w okolicach 200 niz 250 i jechać jak czołg po trasie. Ja bym do dh bral m6 bo geo ma naprawde agresywna i mozna bedzie na tej ramce naprawde przyciac. Do tego revox to zdecydowanie lepszy damper od DHXa. Z taka geo jak m6 to niewiele ram na rynku jest teraz. Sunday, Corsair(w tym roku na jesieni) i chyba tyle z tego co wiem. Ja bym na corsaira czekal ale m6 tez niezla
bierz raczej tą m6... V10 jest już jakoś popularna. To znaczy akurat nie rocznik 08 albo ogólnie z wyglądu to V10 07 czy 06 a 08 jakoś masakrycznie się nie różni ... V10 08 bardziej pokręcona i tyle. pakuj się w m6 bo masz jeszcze Ti springa
Zabor - na popularnosci sie w sumie nie jezdzi :P Jakby popularny byl nowy corsair albo jesli popularny bedzie przyszly lapierre i bedzie miec dobra geo to tez bym chcial :P
ale nie mówie ogólnie o popularności... miałem akurat do czynienia i z V10 i z Intensem tyle że nie m6 lecz m3... Poprostu jakoś na Intensie lepiej mi się jeździ , tak bardziej pewniej więc pewnie m6 jest jeszcze lepsza... a co do popularności to nikt chyba nie lubi mieć sprzętu który ma już paredziesiąt osób...
mi się już przejadła w PL V10... gdzie się nie popatrzę to V10 widzę ... Zato jak byś miał m6 to był byś chyba teraz jedyny w PL , a praca to pewnie to samo co V10 bo wkońcu na tym samym patencie (VPP)
Nie liczy sie tylko system zawieszenia ale też jak to wdrożono w życie. Przeciez m3 jednak pracuje kapke inaczej od v10. Tak jak lzejsze modele SC od V10 tez sie róznią
Zaborowski1 - to jak Ci się lepiej na Intensie jeździ, to dlaczego taki zielony Sunday Ci ostatnio odjeżdżał w Myślonach
adrian345 - Kupuj Sundaya, one odjeżdżają Intensom.. Rama ma świetne areodynamiczne geo, krtóre ma tak niski współczynnik CX, że na 2min trasie, urywasz 15 sekund
Ty tak nie lansuj swojego Na m6 bys mial niezly ubaw bo jeszcze nizej bb jest wiec mogłbyś za pług robic za trasie jeszcze bardziej niz w sundayu BTW. Jak tam korby? Szukasz 165tek?
Czello Norbert... Szukam coś, ale nie śpieszy mi się.. Nauczyłem się nie dokręcać na korzeniach i da się żyć.. Jeszcze upuściłem z BoXXa troszkę i powiem Ci, że na niskim ciśnieniu miodzio jazda...
Do tematu.. Nie reklamuję swojego, tylko sądzę że podobnie ma się klasowo, a skoku tak w sam raz.. 203 wystarcza w zupełności .. Sam Norbert przyznasz, że jednak M6 prezentuje się lepiej niż V10..
adrian345 - którąkolwiek kupisz, to będziesz zadowolony..
lipski kiedy mi zielony Iron odjeżdzał ?? ;/ nie pamiętam :D , a wiem że jakiś był ziomek na zielonym Ironie ... a tak wogóle co ma odjeżdzanie zielonego Irona od Intensa ?? zauważ ziomuś że ja mam dopiero 14 lat i prawie wogóle doświadczenia a ten ziomek już miał ponad 20 jak nic ...
lipski hehe , no bo był duuużo starszy odemnie... mówisz o tym co miał zielonego Irona z Boxxerem WC ?? bo jak tak to ten Iron to była podobno treningówka Sama Hilla... więc może ten Iron sam jeździ :D