Vojtas2006 ale bzdury wypisujesz... Darowałbyś sobie, bo jeszcze ktoś się tym zasugeruje. Duro pękające w enduro? To jakiś żart?
Dirt Jam ma o niebo gorszą pracę od Durexa pod kątem enduro i jest ciężki jak skała. Nie ma tłumienia, ma mały skok. Mógłbyś napisać, DLACZEGO wolałbyś tego tandetnego kloca od w miarę lekkiego i tłumiącego wyboje Duro?
Może wolałbyś dozbierać i kupić od razu Monstera do jeżdżenia po górach?
Nie kłoćcie sie tylko powiedzcie mi czy lepiej:
a. Kupić dragstara z jakim duro 2 półka albo 1 półką
b. kupić fulla (krossa signa fr2).
Odpowiedzcie mi. Dzienx. :P
Wooyek Oj dobra może i nie mam racji nie będę się spierał bo nie jestem jakimś profesjonalista ale co do Duro to wiem że jak się go źle używa to pęka. Może masz rację że w Enduro wytrzyma ale ja jakoś mam do niego niechęc;/
Duro to wiem że jak się go źle używa to pęka. Może masz rację że w Enduro wytrzyma ale ja jakoś mam do niego niechęc;/
I potem wszyscy kończą z monsterami
wookie85 Potrzebny może nie ale jednak róznica miedzy (no nie każdym )fullem a HTjest spora i to nic wspólnego z modą nie ma. Po prostu znacznie przyjemniej sie na dobrym singletrailu jedzie bo jednak full płynniejszą jazde zapewni.
dobra ale tekst w stylu nie mm kasy na fulla to enduro nie moge jezdzic jest smieszna... oczywiscie ze full daje wiekszy komfort i mozliwosc ale bez przesady ;]