Witam!
Planuje kupic amortyzator Marzochi Drop Off i nie wiem jaki wybrac bo do wyboru jest model 2003(taki jak w tescie na dh-zone) lub modele 2004 w wersji I lub II. Co byscie najbardziej polecali i czym sie roznia wyzej wymienione amory?? Z gory Dzieki Pozdro!!!
Marzochi Z1 DropOff jakie roznice
Marzochi Z1 DropOff jakie roznice
-=It's not the bike you ride, It's how you ride a bike=-
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Yoyoyooy juz ci pisze
Drop off z 2003 roku ma zewnetrzna regulacje powrotu i eta, a tlumiki ssvf i regulacje naprezenia sprezyn pokretlami
Drop off 1 - 2004 ma to samo co 2003 ale chyba ma jeszcez air asist (czyli regulacje twardosci powietrzem)
a Drop off 2 - 2004 ma ssv bez regulacji nie ma eta i ma air asist
OGOLNIE drop off 2 jest taki sobie...drop 1 jest ok i 2003 tez jest ok...jesli mozesz tanio dostac wersje 2003 to nie zastanawiaj sie...no chyba ze jestes pozerem i chcesz czerne golenie :P
Pozdrawiam
Drop off z 2003 roku ma zewnetrzna regulacje powrotu i eta, a tlumiki ssvf i regulacje naprezenia sprezyn pokretlami
Drop off 1 - 2004 ma to samo co 2003 ale chyba ma jeszcez air asist (czyli regulacje twardosci powietrzem)
a Drop off 2 - 2004 ma ssv bez regulacji nie ma eta i ma air asist
OGOLNIE drop off 2 jest taki sobie...drop 1 jest ok i 2003 tez jest ok...jesli mozesz tanio dostac wersje 2003 to nie zastanawiaj sie...no chyba ze jestes pozerem i chcesz czerne golenie :P
Pozdrawiam
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
Wielkie dzieki, rozwiales moje watpliwosci!!!:D
Mam jeszcze jedno pytanko jak sie reguluje to air asist, poprzez dopompowanie powietrza pompka?? Polecal bys ten system czy lepiej zostac przy samym oleju?? Podobno amory ze wspomaganiem powietrznym szybciej sie zurzywaja. W sumie to i tak raczej bym bral 2003r. bo napewno dostane go taniej od 2004r. I. Pozdro!!!
Mam jeszcze jedno pytanko jak sie reguluje to air asist, poprzez dopompowanie powietrza pompka?? Polecal bys ten system czy lepiej zostac przy samym oleju?? Podobno amory ze wspomaganiem powietrznym szybciej sie zurzywaja. W sumie to i tak raczej bym bral 2003r. bo napewno dostane go taniej od 2004r. I. Pozdro!!!
-=It's not the bike you ride, It's how you ride a bike=-
-
- Kontakt: