Roz**** traska DH przez rowerzystów[P-Ń]
-
- Kontakt:
Roz**** traska DH przez rowerzystów[P-Ń]
watpie zeby ludzie z innych miast ja znali bo to dosc krótka traska ( zjazd okolo 25s.) (ale na górce gdzie nei czeba duzo pedalowac) nigdy chyba nie byla fotografowana bo powstala z miesiac temu. traska skladala sie z mnustwa wybijaczy z rytmu ( dziury, pagórki. kora na ziemi, dziury po konskich kopytach :D - konna policja :D ) 5 profili, 2 hop " bez londowania" i hopy pod koniec zjazdu gdzie mozna jakies tricki cwiaczyc ( leci sie tak wysoko jak czlowiek sie wybije lub jak szybko najedzie w dal raczej przeleciec sie nie da. nie ma ona typoweg wybicia bo wjezdza sie w dziure o srednicy 4 m i wysakkuje z niej na pochylosc na droge lecac nad plaski)
teraz do rzeczy:
smigalismy sobie dzisiaj na niej troche i bylo ok uklepala sie juz i "wyryl " sie juz tor jazdy
nastepnie pojechalismy skakac na nasze stale miejscówki
jako ze rowalilem damper ( uszczelka poszla i zygnol olejem) i sprezyna w przezutce potem to zostalem duzej i ojciec mnie mial odebrac bo akórat wracal z miasta ( mieszkam 13 km od miejscówki) postanowilem poszukac nowych motywów i zaczelem podchodzic traska dh ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze hopa na dole zostala rozwalona ( na na plaskie bo tej duzej nie da sie rozwalic). ok pierwsza mysl znowy zieloni zrobili nalot i porozwalali wszystko (nieraz tak robili) ok trudno stalo sie . ale jade dalej i co profile nie rozwalone ( yyyyyyy). to kto to rozwalil ?? . jade dalej profil-wybicie gdzie sie przeskakuje na drugi profil jest w polowie zniszczony po co ?? i nagle mnie olsnilo przeciez zawodnicy od XC niedawno kumplow sie skarzyli ze nie moga podjezdzac jak sa hopy i górki i nadodatek juz cos od tygodnia przygotowuja do zawódów wiec sie ostro wku**** . a zrobili to oni napewno bo wczesiej nie dalo sie tam podjechac a teraz powycinali hpy i profile tak ze sie da :(
ogulnie wrzucam drugiego posta do ustawek i zapraszm poznaniaków do odbudowy w nastepne dni ( najlepeoiej jutro bo zaowdy sa chyab za tydzien bo watpie zeby jutro byly i zbudujemy wieksze hopy !!!)
czyzby szykowal sie podzial tak jak jest w 20 cali i 26 cali ?? oby nie
najgorsze ze wszystko juz sie ulezalo akurat i bylo zbite i wreszcie pozadnie dalo sie jezdzic a tu dupa
teraz do rzeczy:
smigalismy sobie dzisiaj na niej troche i bylo ok uklepala sie juz i "wyryl " sie juz tor jazdy
nastepnie pojechalismy skakac na nasze stale miejscówki
jako ze rowalilem damper ( uszczelka poszla i zygnol olejem) i sprezyna w przezutce potem to zostalem duzej i ojciec mnie mial odebrac bo akórat wracal z miasta ( mieszkam 13 km od miejscówki) postanowilem poszukac nowych motywów i zaczelem podchodzic traska dh ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze hopa na dole zostala rozwalona ( na na plaskie bo tej duzej nie da sie rozwalic). ok pierwsza mysl znowy zieloni zrobili nalot i porozwalali wszystko (nieraz tak robili) ok trudno stalo sie . ale jade dalej i co profile nie rozwalone ( yyyyyyy). to kto to rozwalil ?? . jade dalej profil-wybicie gdzie sie przeskakuje na drugi profil jest w polowie zniszczony po co ?? i nagle mnie olsnilo przeciez zawodnicy od XC niedawno kumplow sie skarzyli ze nie moga podjezdzac jak sa hopy i górki i nadodatek juz cos od tygodnia przygotowuja do zawódów wiec sie ostro wku**** . a zrobili to oni napewno bo wczesiej nie dalo sie tam podjechac a teraz powycinali hpy i profile tak ze sie da :(
ogulnie wrzucam drugiego posta do ustawek i zapraszm poznaniaków do odbudowy w nastepne dni ( najlepeoiej jutro bo zaowdy sa chyab za tydzien bo watpie zeby jutro byly i zbudujemy wieksze hopy !!!)
czyzby szykowal sie podzial tak jak jest w 20 cali i 26 cali ?? oby nie
najgorsze ze wszystko juz sie ulezalo akurat i bylo zbite i wreszcie pozadnie dalo sie jezdzic a tu dupa
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
tylko domysly to raz!
a dwa - pretensji nie mozesz miec do nikogo, cytadela tak samo jest dla ludzi na xc jak fr itd...
tyle ze nikt na xc nie musi niczego budowac...
no a budujac cos trzeba sie z tym liczyc iz zieloni zniszcza (pozdro Zielony:))
po trzecie - tylko domysly
swoja droga na zawodach xc w gdyni trasa przebiega pod gorke przez zjazd 4x...
pozdro
a dwa - pretensji nie mozesz miec do nikogo, cytadela tak samo jest dla ludzi na xc jak fr itd...
tyle ze nikt na xc nie musi niczego budowac...
no a budujac cos trzeba sie z tym liczyc iz zieloni zniszcza (pozdro Zielony:))
po trzecie - tylko domysly
swoja droga na zawodach xc w gdyni trasa przebiega pod gorke przez zjazd 4x...
pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
GunloK__ a mam bo widzialem jak 50 metrów od traski przygotowywali sciezki w innym miejscu i to naewno oni bo tam gdzie da sie przejechac profile "normalnie" to to zostawil a i jeszcze te gałezie i kore które byly polozone na traie powyrzucali na bok
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
-
- Kontakt:
Dxx tak moze i jest tylko po co niszczyc cos co my budowalismy tydzien jak mozna bylko odgarnoc liscie 5 metrów dalej tymi grabmi co grabili trase i bylo by ok
zieloni napewno nie zniszczyli bo sa tam inne dropy obok które nie przeszkadzaly
wiem ze przebiegaly ale nei wsyspali wam hopek spowrotem do dziur skad ziemie braliscie i nie zagrabili potem tego
zieloni napewno nie zniszczyli bo sa tam inne dropy obok które nie przeszkadzaly
wiem ze przebiegaly ale nei wsyspali wam hopek spowrotem do dziur skad ziemie braliscie i nie zagrabili potem tego
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak ich zlapiesz za reke do pogadamy a tak to wiesz co ....
na udry nie ma co , jesli myslisz ze to oni to pogadajcie sobie radze i cos ustalce a nei traktujesz ich jak nie wiadomo co , po tekscie widze ze mlody jeszcze jestes , wez ekipe , kogos rozsadnego i dojdziecie do porozumienia
na udry nie ma co , jesli myslisz ze to oni to pogadajcie sobie radze i cos ustalce a nei traktujesz ich jak nie wiadomo co , po tekscie widze ze mlody jeszcze jestes , wez ekipe , kogos rozsadnego i dojdziecie do porozumienia
www.mm-foto.pl
freeride123 powinnes wiedziec ze betonowe zjazdy/podjazdy dla xc to zero radosci
"po tekscie widze ze mlody jeszcze jestes" -hahaha
jak dla mnie to za bardzo sie wczoles w zorro na cytadelii, tyle;]
pozdrawiam cala ekipe z poznania
"po tekscie widze ze mlody jeszcze jestes" -hahaha
jak dla mnie to za bardzo sie wczoles w zorro na cytadelii, tyle;]
pozdrawiam cala ekipe z poznania
[b][SPRZEDAM]
-
- Kontakt:
ja jestem i Ty badz!
bylem kurewsko wkuriony jak rozjechali dirty, i nie dizwie mnie Twoja frustracja jednak powinnes byc"wyrozumialy" i nie oskarzac kogos po domyslach
ostatnio jezdzili jakims wysoko zawiosznym autkiem na morasku po hopkach, zrobiona zostala fotka ktora przypadkiem trafila bardzo wysoko... do pewnych sluzb,
oczywiscie nie chodzi o to ze ktos rozjezdzal hopki... tylko o to ze poprzejezdzali drzewka nie wspominajac juz o tym ze wycieli pol lasu... a raczej nie wolno wycinac drzewa w rezerwacie przyrody jakich kilka na swiecie czy tam kilkanascie, nie wazne...
tak wiec wyrozumialy jestem jak sie da:)
wiec prosze nie zarzucaj mi czegos nie znajac mnie:)
napisze jeszcze raz - nie wiesz ze to oni wiec nie oceniaj po pozorach
bylem kurewsko wkuriony jak rozjechali dirty, i nie dizwie mnie Twoja frustracja jednak powinnes byc"wyrozumialy" i nie oskarzac kogos po domyslach
ostatnio jezdzili jakims wysoko zawiosznym autkiem na morasku po hopkach, zrobiona zostala fotka ktora przypadkiem trafila bardzo wysoko... do pewnych sluzb,
oczywiscie nie chodzi o to ze ktos rozjezdzal hopki... tylko o to ze poprzejezdzali drzewka nie wspominajac juz o tym ze wycieli pol lasu... a raczej nie wolno wycinac drzewa w rezerwacie przyrody jakich kilka na swiecie czy tam kilkanascie, nie wazne...
tak wiec wyrozumialy jestem jak sie da:)
wiec prosze nie zarzucaj mi czegos nie znajac mnie:)
napisze jeszcze raz - nie wiesz ze to oni wiec nie oceniaj po pozorach
[b][SPRZEDAM]
-
- Kontakt:
ok na dowód tego dzisiaj na cytadeli byly zaowdy XC prawie caly dzien i akórat przez nasza traske przechodzil zjazd w dół wiec co wskazuje napewnmo na nich ze to oni zrobili i na dodatek mogli bokiem zrobic zjaz od 50 m dóózszy po lesie ale po co jak mozna zniszczyc na trase
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
Jeżeli ktoś już otym mówił to sory bo mi sie niechce całości czytać :P
Moim zdaniem jeżeli tam wcześniej była ścieżka normalna a na około są jakieś miejscuwy to ja sie niedziwie jeżeli rozwalili to kolesie od xc bo popatrz oni zniszczyli wam coś co zajeło wam tydzien roboty a wy wpewnym sensie zniszczyliście coś co matka natura formowała conajmniej kilkaset lat :P wiec jeżeli postawiliście jakąś trase na miejscu normalnej ścieżki to to wy powinniście odgarnąć te liście pięć metrów dalej albo to pięć metrów daej zbudować tor
jak dlamnie proste :P
Moim zdaniem jeżeli tam wcześniej była ścieżka normalna a na około są jakieś miejscuwy to ja sie niedziwie jeżeli rozwalili to kolesie od xc bo popatrz oni zniszczyli wam coś co zajeło wam tydzien roboty a wy wpewnym sensie zniszczyliście coś co matka natura formowała conajmniej kilkaset lat :P wiec jeżeli postawiliście jakąś trase na miejscu normalnej ścieżki to to wy powinniście odgarnąć te liście pięć metrów dalej albo to pięć metrów daej zbudować tor
jak dlamnie proste :P
-
- Kontakt:
fr 123 to zaden dowod - pretensje kieruj do organizatorow zawodow a nie startujacychfreeride123 pisze:ok na dowód tego dzisiaj na cytadeli byly zaowdy XC prawie caly dzien i akórat przez nasza traske przechodzil zjazd w dół wiec co wskazuje napewnmo na nich ze to oni zrobili i na dodatek mogli bokiem zrobic zjaz od 50 m dóózszy po lesie ale po co jak mozna zniszczyc na trase
respect za dobre checi
[b][SPRZEDAM]