Roz**** traska DH przez rowerzystów[P-Ń]

freeride123
Kontakt:

Roz**** traska DH przez rowerzystów[P-Ń]

Post autor: freeride123 »

watpie zeby ludzie z innych miast ja znali bo to dosc krótka traska ( zjazd okolo 25s.) (ale na górce gdzie nei czeba duzo pedalowac) nigdy chyba nie byla fotografowana bo powstala z miesiac temu. traska skladala sie z mnustwa wybijaczy z rytmu ( dziury, pagórki. kora na ziemi, dziury po konskich kopytach :D - konna policja :D ) 5 profili, 2 hop " bez londowania" i hopy pod koniec zjazdu gdzie mozna jakies tricki cwiaczyc ( leci sie tak wysoko jak czlowiek sie wybije lub jak szybko najedzie w dal raczej przeleciec sie nie da. nie ma ona typoweg wybicia bo wjezdza sie w dziure o srednicy 4 m i wysakkuje z niej na pochylosc na droge lecac nad plaski)

teraz do rzeczy:

smigalismy sobie dzisiaj na niej troche i bylo ok uklepala sie juz i "wyryl " sie juz tor jazdy
nastepnie pojechalismy skakac na nasze stale miejscówki

jako ze rowalilem damper ( uszczelka poszla i zygnol olejem) i sprezyna w przezutce potem to zostalem duzej i ojciec mnie mial odebrac bo akórat wracal z miasta ( mieszkam 13 km od miejscówki) postanowilem poszukac nowych motywów i zaczelem podchodzic traska dh ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze hopa na dole zostala rozwalona ( na na plaskie bo tej duzej nie da sie rozwalic). ok pierwsza mysl znowy zieloni zrobili nalot i porozwalali wszystko (nieraz tak robili) ok trudno stalo sie . ale jade dalej i co profile nie rozwalone ( yyyyyyy). to kto to rozwalil ?? . jade dalej profil-wybicie gdzie sie przeskakuje na drugi profil jest w polowie zniszczony po co ?? i nagle mnie olsnilo przeciez zawodnicy od XC niedawno kumplow sie skarzyli ze nie moga podjezdzac jak sa hopy i górki i nadodatek juz cos od tygodnia przygotowuja do zawódów wiec sie ostro wku**** . a zrobili to oni napewno bo wczesiej nie dalo sie tam podjechac a teraz powycinali hpy i profile tak ze sie da :(

ogulnie wrzucam drugiego posta do ustawek i zapraszm poznaniaków do odbudowy w nastepne dni ( najlepeoiej jutro bo zaowdy sa chyab za tydzien bo watpie zeby jutro byly i zbudujemy wieksze hopy !!!)

czyzby szykowal sie podzial tak jak jest w 20 cali i 26 cali ?? oby nie

najgorsze ze wszystko juz sie ulezalo akurat i bylo zbite i wreszcie pozadnie dalo sie jezdzic a tu dupa
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

Jesli nie masz dowodow, ze to oni zrobili to nie wysuwaj oskarzen.
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

tylko domysly to raz!

a dwa - pretensji nie mozesz miec do nikogo, cytadela tak samo jest dla ludzi na xc jak fr itd...
tyle ze nikt na xc nie musi niczego budowac...
no a budujac cos trzeba sie z tym liczyc iz zieloni zniszcza (pozdro Zielony:))

po trzecie - tylko domysly

swoja droga na zawodach xc w gdyni trasa przebiega pod gorke przez zjazd 4x...

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
freeride123
Kontakt:

GunloK__ a mam bo widzialem jak 50 metrów od traski przygotowywali sciezki w innym miejscu i to naewno oni bo tam gdzie da sie przejechac profile "normalnie" to to zostawil a i jeszcze te gałezie i kore które byly polozone na traie powyrzucali na bok
sprzedam stratos s8
freeride123
Kontakt:

Dxx tak moze i jest tylko po co niszczyc cos co my budowalismy tydzien jak mozna bylko odgarnoc liscie 5 metrów dalej tymi grabmi co grabili trase i bylo by ok

zieloni napewno nie zniszczyli bo sa tam inne dropy obok które nie przeszkadzaly

wiem ze przebiegaly ale nei wsyspali wam hopek spowrotem do dziur skad ziemie braliscie i nie zagrabili potem tego
sprzedam stratos s8
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Ja nic nie niszczylem ;)

Ale wiksa, a pewnie kolesie XC byli wkurwieni, jak Wy im podjazd zniszczyliscie... lol
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Sobota, ja proponuje zbudować inną trasję w tym miejscu, bo rozwalać i budowac w kółko nie ma sensu. Zreszta nie wiesz czy to oni...
freeride123
Kontakt:

Paul ciekawe tylko gdzie wszedzie na cycie xc bedzie ci sie wpie *** bo tak prawda a w poemieni 50 m od traski jest4 inne zjazdy w lesie i 2 asfaltowe zjazdy wiec nie rozumeim tego
sprzedam stratos s8
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

Gdzie dokładnie ta trasa?
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

jak ich zlapiesz za reke do pogadamy a tak to wiesz co ....

na udry nie ma co , jesli myslisz ze to oni to pogadajcie sobie radze i cos ustalce a nei traktujesz ich jak nie wiadomo co , po tekscie widze ze mlody jeszcze jestes , wez ekipe , kogos rozsadnego i dojdziecie do porozumienia
www.mm-foto.pl
Dxx
Kontakt:

freeride123 powinnes wiedziec ze betonowe zjazdy/podjazdy dla xc to zero radosci

"po tekscie widze ze mlody jeszcze jestes" -hahaha

jak dla mnie to za bardzo sie wczoles w zorro na cytadelii, tyle;]

pozdrawiam cala ekipe z poznania
[b][SPRZEDAM]
freeride123
Kontakt:

Dxx a przyjemnie bylo ci jak dirty na lawicy rozwalili moze dh to nie twoj dyscyplina ale badz wyrozumialy
sprzedam stratos s8
Dxx
Kontakt:

ja jestem i Ty badz!
bylem kurewsko wkuriony jak rozjechali dirty, i nie dizwie mnie Twoja frustracja jednak powinnes byc"wyrozumialy" i nie oskarzac kogos po domyslach

ostatnio jezdzili jakims wysoko zawiosznym autkiem na morasku po hopkach, zrobiona zostala fotka ktora przypadkiem trafila bardzo wysoko... do pewnych sluzb,
oczywiscie nie chodzi o to ze ktos rozjezdzal hopki... tylko o to ze poprzejezdzali drzewka nie wspominajac juz o tym ze wycieli pol lasu... a raczej nie wolno wycinac drzewa w rezerwacie przyrody jakich kilka na swiecie czy tam kilkanascie, nie wazne...
tak wiec wyrozumialy jestem jak sie da:)
wiec prosze nie zarzucaj mi czegos nie znajac mnie:)

napisze jeszcze raz - nie wiesz ze to oni wiec nie oceniaj po pozorach
[b][SPRZEDAM]
freeride123
Kontakt:

ok na dowód tego dzisiaj na cytadeli byly zaowdy XC prawie caly dzien i akórat przez nasza traske przechodzil zjazd w dół wiec co wskazuje napewnmo na nich ze to oni zrobili i na dodatek mogli bokiem zrobic zjaz od 50 m dóózszy po lesie ale po co jak mozna zniszczyc na trase
sprzedam stratos s8
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

hmm nie 20 a 26 tylko 24 a 26' * pozatym o czym tu mowa, zrobiło to kilka osób niewiesz kto więc oskarżanie wszystkich jest bez sensu
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
gihul
Kontakt:

Post autor: gihul »

Jeżeli ktoś już otym mówił to sory bo mi sie niechce całości czytać :P
Moim zdaniem jeżeli tam wcześniej była ścieżka normalna a na około są jakieś miejscuwy to ja sie niedziwie jeżeli rozwalili to kolesie od xc bo popatrz oni zniszczyli wam coś co zajeło wam tydzien roboty a wy wpewnym sensie zniszczyliście coś co matka natura formowała conajmniej kilkaset lat :P wiec jeżeli postawiliście jakąś trase na miejscu normalnej ścieżki to to wy powinniście odgarnąć te liście pięć metrów dalej albo to pięć metrów daej zbudować tor
jak dlamnie proste :P
AdamekZ
Kontakt:

Post autor: AdamekZ »

A u nas trase mogli by rozjebać tylko wkurzeni mieszkańcy.....
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
freeride123
Kontakt:

gihul byl;a wczewsniej ale malo uczeszczna jak my sobie pojezdzilismy troche to sie troche poweikszyla a tak to zarastla prawie cala latem zawsze
sprzedam stratos s8
Dxx
Kontakt:

freeride123 pisze:ok na dowód tego dzisiaj na cytadeli byly zaowdy XC prawie caly dzien i akórat przez nasza traske przechodzil zjazd w dół wiec co wskazuje napewnmo na nich ze to oni zrobili i na dodatek mogli bokiem zrobic zjaz od 50 m dóózszy po lesie ale po co jak mozna zniszczyc na trase
fr 123 to zaden dowod - pretensje kieruj do organizatorow zawodow a nie startujacych

respect za dobre checi
[b][SPRZEDAM]
ODPOWIEDZ