Dziewczyna i rower...:]
Sulring pisze:Nie wiem ale jak sie popatrze na siebie.. pelno blizn ciagle obdarte nogi i pysk kazda zlotowka wpakowana w rower, dziury w nogach od pinow strzelajace nogi stawy ktore teraz juz wysiadaja jak wyjde po schodach to sobie mysle ,, Bron panie boze zeby oa niechciala jezdzic na rowerze'' np. moja laska chciala zaczac jezdzic ale jej wytlumacyzlem ze to nie jest dobry pomysl :)
Stary, przecież od tego jest kask, ochraniacze i technika...;]
Konex ale za nim masz kask technike itp to sie rozpierdolosz kilknascie rayz. Po za tym mam i kask i ochraniacze a woel jezdzic bez bo mii wygodniej czasem z hopy z ktorej skakalem tysiace razy wywroce sie i zedre kolejny plat skory bo nie mialem ocraniaczy ;] Ewelinka ona jeszcze nie zdazyla zlapac bakcyla ;]
ps ja dla niej tez nie wiem cyz ybm zrezygnowal ;]
ps ja dla niej tez nie wiem cyz ybm zrezygnowal ;]
Ssij pento
heh fajnie dowiedziec sie ze jest sie palantem ;] Poprostun ie lubie np zakladam ze nie bede dzis hardkorzyl albo ze jest zimno i wole czapke ubrac albo cos w tym stylu i wtedy nie biore kasku. Zakladam jak ide skoczyc cosn owego duzego ;] A tak to trudno, ale to pewnie dlatego ze jestem palantem ;]
Ssij pento
SulringI to twoja głupota :D
Ewelinka
bardzo dobrze, że jeździsz i ci się to podoba.... dziewczyny jak najbardziej mogą dorównać facetom... Np. wspomniana Anna...., ale takich kobiet jest dużo więcej...
Jeżeli będziesz poświęcała temu sportowi dużo czasu i nie poddawała się to może będziesz na tyle dobra, aby startować w zawodach, czego Ci życzę...
Ewelinka
bardzo dobrze, że jeździsz i ci się to podoba.... dziewczyny jak najbardziej mogą dorównać facetom... Np. wspomniana Anna...., ale takich kobiet jest dużo więcej...
Jeżeli będziesz poświęcała temu sportowi dużo czasu i nie poddawała się to może będziesz na tyle dobra, aby startować w zawodach, czego Ci życzę...
Poprostu nie lubie i **** a kazdy znasz ma dziury nan ogach po pinach albo zatrzaskach spd ( ja mam to i to) wiec wyobrazcie sobie panne ktora tkaie ma. Po za tym laksa jezdza can a rowerzen igdy nie bedize ladna a po trzecie robta co chceta przeciez tez mozesz ybcp rzypakwoana byc przydka i owlosiona i robic duzego bunny hopa ;]
Ssij pento
Sulring synek naucz sie pisać...:/ kurde ja robie błedy ale po tobie sie doczytać nie idzie...:) Acha ja nie bede sie zmieniać dla chopaków bo chce byc soba a jak komus to nie pasuje to jego sprawa...ACHA WOLE BYĆ POOBDZIERANA DZIEWCZYNA JAK PUSTA PANIUSIA Z KTÓRA MOZNA POGADAC TYLKO NA TEMAT KOSMETYKÓW I CIUCHÓW... narqa i koniec tematu bo puzniej bedzie ze robie z tego forum smietnik...:/
Macie racje szkoda gadac. Normalnie porpostu ich nie lubie nie sa wygodne i mnie gniata ;] (mam te z krk) Bo za tym to ze laska nie jezdzi na rowerze ot nie nzaczy ze jest pusta i nie mozna z nia pogadac o cyzms innym niz o kosmetykach. To jest wlasnie fanatyzm;] Nauczcie sie ludize ze ten kto nie jezdzi na rowerzen ie jest gorszym czlowiekiem ;]
ps: faktm oze byc troche nieczytelnie, ale mam lekka banie. SRY! ;]
Wlasnie zwlaszcza ze bedziemy razme jezdzic na wiosne :D
ps: faktm oze byc troche nieczytelnie, ale mam lekka banie. SRY! ;]
Wlasnie zwlaszcza ze bedziemy razme jezdzic na wiosne :D
Ssij pento
mojo suko tys jizdzi i doje rode... bzydko ni jest! a jok Sulring jisce ros sie s cyms tokim odyzwie to stahetom go pses leb, i stahetom, i stahetom, stahetom, stahetom, stahetom...
doje rode dziwucho, doje rode.. http://tiny.pl/xlhz :P
lol :D
doje rode dziwucho, doje rode.. http://tiny.pl/xlhz :P
lol :D
znowu taki temat, piaty juz? szosty :P?
dziewczyny, dajcie sobie spokoj z zakladaniem;], nauczcie sie i pokazcie co umiecie, a nie przezywajcie;p. Mysle, ze to by bylo najlepsze. A w dodatku to wasze zycie i mozecie robic z nim co uwazacie. Chcesz jezdzic? prosze bardzo;]. Jesli my tego nie bedziemy traktowac jako cos normalne, to i nas nie beda na serio traktowac;]
Ewelinka ja Cie rozumiem, bo masz racje, dziewczynom nie jest latwo, ale po co temat zakladac...pogadaj z kolega:P. Tymbardziej drogie dziewczeze takie tematy juz byly poruszane. Dokladnie to samo: dziewczyna miala problem z rodzicami o ile pamietam;]
Mowie to jako dziewczyna i bikerka:). A na poczatku zamiast gadania wzielam sie do pracy ;]
dziewczyny, dajcie sobie spokoj z zakladaniem;], nauczcie sie i pokazcie co umiecie, a nie przezywajcie;p. Mysle, ze to by bylo najlepsze. A w dodatku to wasze zycie i mozecie robic z nim co uwazacie. Chcesz jezdzic? prosze bardzo;]. Jesli my tego nie bedziemy traktowac jako cos normalne, to i nas nie beda na serio traktowac;]
Ewelinka ja Cie rozumiem, bo masz racje, dziewczynom nie jest latwo, ale po co temat zakladac...pogadaj z kolega:P. Tymbardziej drogie dziewczeze takie tematy juz byly poruszane. Dokladnie to samo: dziewczyna miala problem z rodzicami o ile pamietam;]
Mowie to jako dziewczyna i bikerka:). A na poczatku zamiast gadania wzielam sie do pracy ;]
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
-
- Kontakt:
jak chcesz to jeździj bierz ochraniacze bo nie tylko sie przydają w sprawie pnów ale też chronią przed kontuzją kolana, do tego orzeszka troche techniki i jechane a co do dziewczyn na bikach to jeszcze np dibi o ile ktos jej nie wymienił i pare z chainreaction5 ale obawaim sie że one za mądre nie są ta pierwsza jak prezentacja bikerki była to foto nie na biku ale wycięte z sesji maxima;/ ale pomykają na skejcie fajnie życze powodzenia i sie zamknijcie bo to kojenty tki topic;/
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/