W najbliższym czasie kupuje rower głównie do street'u i lekkiego dirt'u
rama AUTHOR A-GANG 24:00
amor SUNTOUR DURO
koła:
-piasty NORTHSHORE ROLLER/COASETR
-obręcz ALEX DM24
-szprychy DT SWISS CHAMPION
przerzutka SHIMANO ACERA
kaseta SHIMANO ALIVIO
manetka SHIMANO ALIVIO
łancuch SRAM PC-48
korby TRUVATIV HUSSEFELT 33z.
support jakis TRUVATIV pod te korby
klamki SHIMANO DEORE
hamulce tarcza black box
stery FSA The Pig (dokładają do authora)
mostek NS supermoto
kiera NS badmama
sztyca doradzcie
siodło velo
pedały NS pancake terror
opony continetal diesel 2.5
chwyty da bomb shily shit
całość około 3000
co o tym myślicie i co lepiej zaminic
z góry thx
obręcze bym wziął SUN singletrack albo mtx ,kasete sram 5.0 ,klamki na pewno inne (avid ,deore lx) ,środek suportu inny bo do truvativ cza specjalny klucz no i te oponki ,to chyba drogie ,ale to już od ciebie zależy :-)
no klamki avidy bym wziol na tyl supre mt kaseta jak najtansza:) suport giga pipe czy jak to si etam pisze:) sztyce moze jakas zooma?? a wedlug mnie opony jak najtansze np duro jakies albo kendy bop i tak sie zetra:)
obręcze excalibur DH, albo single track Sun rimsa, bad mamy bym nie brał jest za szeroka i X-up`a i barspina bedzie cięszko kręcić wzioł bym NS X-ap XL nom i amorka jakiegoś nawet używanego np. psylo... aaa no klamki też inne nawt są tektro leprze od deore - wiem bo sam zmieniłem... a co do opon nad tiogami sie zastanów! tyle :]
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
SUPPORT truativ gigapipe dh...nie sl bo to szit klamki tak jak doradzaja przerzutke tansza (sora,tiagra) klamki np avida...no i lesli mialbys kase to inny amor tylko niewiem jaki bo jeszcze niewymyslili zadnego dobrego amora do diru :( hyba ze dj z korona wlasniej roboty...(ktos tam sprzedawal takie korony pancerne na dh-zone)