którą wybrać bo sam już nie wiem.
bardzo mi sie podoba prodigy ale nie wiem jak z jej geometria.
troche czytałem o tych ramach na forum ale nie chce kupić ramy na której sie będzie źle jeździć. rama oczywiście do dirt/street
Temat rzeka wielokrotnie przerabiany. Której nie wezmiesz to i tak bedzie dobrze. 9,81 bodajze krotszy tyl ale sprawdz. Wyrwac na manuala to nie problem. MInus to kiepskie spawy i te dziurki pod glowka, nie wiem jak teraz z tym jest. Ja bym brał voida bo lzejszy i ten na 08 dobra poprawki ma. No i lepiej z gwara bo u DC to jest loteria. No ale czego nie kupisz to i tak bedzie dobrze do tego co chcesz robic.
obie sa bardzo podobne, void na 08 jest lzejszy od 9.81, mam 9.81 ale jakbym mial teraz lupowac to bym doplacil te pare zl to voida bo lzejszy, spawy w prodigy nie sa super, nie wiem jak w voidzie
maciej76 skarg na prodigy jest od groma. Na BA jesli sie nie myle był o tym naprawde spory temat. Pekaja wszystkie na tej głupiej dziurze, która wychodzi gdzies w losowej odległosci od głowki.
9.81 jest do streeta, a co z void? czy nadawałby sie do lekkiego katowania? np jazdy po lesie że nie uzyje lekkiego FR? bo zastanawiałem sie nad prodigy jb i octane void ale prod. jest słaby