rama street/dirt
rama street/dirt
Szukam jakiejś ramy street/dirt na 26' koła do 500zł, i mam problem ze znalezieniem czegoś myślałem nad dartmoor street fighter lub johny brawo. Co o tym sądzicie ?
Void, 9,81, Two6 Player. Forumowa szukajka obfituje wręcz w informacje o tych ramkach. Na 9,81 jeździłem, geo bdb ale wykonanie i te dziurki pod główką wzbudzają mieszane uczucia.
Na Voidzie nie miałem okazji śmigać ale geo przynajmniej na papierze bardzo ciekawe a model 08 jest poprawiony dośc znacznie w stosunku do popzredniego modelu a 09 ma byc jeszcze lżejszy.
Dartmoor mi sie poprostu nie podoba a co do alu to już sie zdarzyłem do niego zniechęcić jeśli chodzi o ramki.
Ewentualnie opcja z używkami i szukac jakiegoś Suba 06 może 07 za tą kase sie też trafi.
Na Voidzie nie miałem okazji śmigać ale geo przynajmniej na papierze bardzo ciekawe a model 08 jest poprawiony dośc znacznie w stosunku do popzredniego modelu a 09 ma byc jeszcze lżejszy.
Dartmoor mi sie poprostu nie podoba a co do alu to już sie zdarzyłem do niego zniechęcić jeśli chodzi o ramki.
Ewentualnie opcja z używkami i szukac jakiegoś Suba 06 może 07 za tą kase sie też trafi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
finalcell Z szybkozamykaczem koło będzie ci sie pzresuwać w hakach. Ośka na śruby by sie przydała.
Spaced No właśnie ten fioletowy player Elvisa miał inny tylni trójkąt niz seryjniak. Ale sporo ludzi na tym w dircie lata, z tego co zauwazylem lecz na betonie jednak stal króluje.
rekin333 Pisąłem
street-fighter Problem chyba w tym że ty w streecie nie śmigasz a ją chwalisz
Spaced No właśnie ten fioletowy player Elvisa miał inny tylni trójkąt niz seryjniak. Ale sporo ludzi na tym w dircie lata, z tego co zauwazylem lecz na betonie jednak stal króluje.
rekin333 Pisąłem
olszanskik Pm troche stara konstrukcja, sam śmigałem kiedys na Am ale w 4x i lekkim dircie. No i jednak ma ten tylni trójkąt długi, nawet bardzo wiec nie bedzie sprzyjał obrotą, manualą itp.Bombell pisze:Void, 9,81, Two6 Player
street-fighter Problem chyba w tym że ty w streecie nie śmigasz a ją chwalisz

stal, stali jeszcze raz stal. czyli void - bezkonkurencyjna ramka w dobrym układzie cena/jakość. http://www.rowerowy.com << pełny opis
Yo!
Mam BOP-a StoneBreaker-a 14 i nawet nie złe się spisuje w dirt-cie (patrz na my pinkbike w opisie na dole i wejdz sobie w albumy).
Ale wolałbym coś ze STALI i coś, co ma poziome haki... I dlatego poleciłbym Ci VOID-a. Porządna rama LUX geo i ma ładne spawy i do tego w dobrej cenie.
Prodigy też spoko ale te spawy
MASAKRA! Nie dawno właśnie kumplowi pękła na główce...
Ale ogólnie również fajna geometria tylko według mnie te spawy ją dyskwalifikują. Albo przy zakupie rozglądaj się gdzie masz dziury...
Hmm Dartmoor... Nie, którzy kochają nie, którzy nie na widzą... I za bardzo Ci nic o nich nie powiem, bo w sumie nie miałem okazji na tym śmigać.
Ja osobiście brałbym VOID-a lub rozejrzałbym się, nad jaką używką SUB-a/Pussy.
Pozdro!
Mam BOP-a StoneBreaker-a 14 i nawet nie złe się spisuje w dirt-cie (patrz na my pinkbike w opisie na dole i wejdz sobie w albumy).

Ale wolałbym coś ze STALI i coś, co ma poziome haki... I dlatego poleciłbym Ci VOID-a. Porządna rama LUX geo i ma ładne spawy i do tego w dobrej cenie.

Prodigy też spoko ale te spawy

Hmm Dartmoor... Nie, którzy kochają nie, którzy nie na widzą... I za bardzo Ci nic o nich nie powiem, bo w sumie nie miałem okazji na tym śmigać.
Ja osobiście brałbym VOID-a lub rozejrzałbym się, nad jaką używką SUB-a/Pussy.
Pozdro!