tuning rst gila t4

superduck
Kontakt:

tuning rst gila t4

Post autor: superduck »

Czy da sie jakos przerobic rst gilę t4 ?? Jeden pan w komisie wspomniał cos o zwiększeniu skoku do 120 mm i o zrobieniu otwartej kąpieli olejowej tanim kosztem. Ale czy amor to wszystko wytrzyma i jak mam to zrobić ? Pomóżcie !! Z góry dzięki.
Remagen
Kontakt:

Post autor: Remagen »

Ja mam Gile T4 i nie radze Ci jej ulepszać. Wiem jaką ma sztywność i w życiu bym nie zwiększał skoku do 120. Lepiej spadnij ze schodów- ten sam efekt a bez zawracania głowy. Co do kąpieli olejowej i poprawiania pracy to według mnie lepiej zacząć oszczędzać na coś lepszego. Sam tak robię. To dobry amor ale na początek jak nie posiadasz zbyt dużo kasy:)
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Nawet jej nie próbój "polepszać" , rozjebią ci sie golenie jak bedziesz miał dłuższe te kikuty co są na dole bo gila to nie ma żadnej sztywności, jak złapiesz koło nogami to możesz kierownicą kręcić :( sam na początku ten amor miałem...

Lepiej już zbieraj kase na nowy amor a nie marnij na jakiś "tuning" bo on tak ze 100 zeta Cie bedzie kosztował( nowe sprężyny, te kikuty dolne, robocizna, jakiś tam olej itp.) lepiej zbieraj na używanego wedga!
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
ODPOWIEDZ