Trek Session 8
Trek Session 8
http://gallery.mtbr.com/data/mtbr/500/session-8-2.jpg
Wyglada ciekawie. Pionowo umieszczone dampery widze coraz bardziej sie przyjmuja. Kąty mi sie nawet podobaja.
Jak wasze wrażenia?
Wyglada ciekawie. Pionowo umieszczone dampery widze coraz bardziej sie przyjmuja. Kąty mi sie nawet podobaja.
Jak wasze wrażenia?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Steel konstrukcja jakich wiele bo jedno zawias?
BTW. Nie do konca typowy bo wyeliminowano brake jack. Mam troche wrażenie, ze jestes jednym z tych co uznaja 1 zawiasy za jakas przedpotopową technologie
ArthurGreen session 10 staniał na 07 sezon (widocznie nie było takiego popytu) i stał w sklepach po około 2000$ za rame. To duzy skok w dół w porównaniu z startową msrp.
BTW. Nie do konca typowy bo wyeliminowano brake jack. Mam troche wrażenie, ze jestes jednym z tych co uznaja 1 zawiasy za jakas przedpotopową technologie

ArthurGreen session 10 staniał na 07 sezon (widocznie nie było takiego popytu) i stał w sklepach po około 2000$ za rame. To duzy skok w dół w porównaniu z startową msrp.
Typowy. Już wiele lat temu poradzono sobie z tym zjawiskiem. Tak się składa, że jeździłem na sporej ilości ram amortyzowanych i to od czasów kiedy zaczęły się pojawiać. I niestety takie proste VPP jest dużo lepsze od każdego jednozawiasu, pod względem pracy. Nie mieszam w to łatwości w serwisowaniu i użytkowaniu. Bo tu jednozawias ma spora przewagę.
Steel no to chyba nie dosc uwazanie jezdzisz. Bo 1 zawas ma swoje zalety jeslli chodzi o prace.
Łatwiej jest rower poderwać a tył ogólnie jest zywszy (szczególnie w porównaniu z prostym VPP), a do tego 1 zawiasy są lżejsze. (nie nie usprawiedliwiam swojego bike, jezdze na virtualu, z którego jestem zadowolony, po prostu dobija mnie rodzima obsesja na pkt wirtuali)
Zreszta nie bez powodu honda była 1 zawiasem
Łatwiej jest rower poderwać a tył ogólnie jest zywszy (szczególnie w porównaniu z prostym VPP), a do tego 1 zawiasy są lżejsze. (nie nie usprawiedliwiam swojego bike, jezdze na virtualu, z którego jestem zadowolony, po prostu dobija mnie rodzima obsesja na pkt wirtuali)
Zreszta nie bez powodu honda była 1 zawiasem