Tak jak w temacie!:) Może ktoś w tym jeździ lub jeździł? Właśnie sobie taki zamówiłem z USA i ciekaw jestem czy mi nie przyjdzie shitu na głowie dżwigać... Czekam na opinie :)
Tzn wiem co zamowilem ale to ze mi ladnie opisza kask i walna ladne zdjecie to mi niewiele powie o kasku. Ciekaw jestem czy jest wygodny i czy w nim cokolwiek slychac bo w niektorych kaskach "cisza" :] Poprostu jestem ciekawy jakie maja o nim zdanie osoby ktore go uzywaja. Kolorek Matte Black bedzie!:D Pozdro!
dobry wybor..uzwam go od poczatku sezonu (tez z USA przyjechal) i musze przyznac ze jestem pozytywnie zaskoczony...jest lekki...okolo 900g (waga katalogowa), dobrze lezy na glowie i otoczenei tez slychac :)...w srodku ma fajna wkladke ktora nie poci glowy jak reszta fulli ( mam porownanie do mega przewiewnego giro swithblade), szczeka jest potezna..tzn ochrona na szczeke...no i w maire dluga wiec i kanapke wcisniesz bez zdejmowania go z glowy :)
szczeki_yyy pisze:to niewidziales co zamawiales? ja taki mam szaro-czarno-bialy:p ale przerobielem daszek bo brzydki, teraz mam dluzszy od szczęki i jest zajebisty :D
szczeki_yyy dam Ci link do tego kasku i tam sobie zobacz zdjecie jego real na samym dole. Tam jest pokazany tem model co bede mial czyli kolorek mate black i on ma chyba jakis wiekszy daszek niz te poprzednie wiec przerobek nie bede musial robic !:) http://rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=108
a jak z widocznoscia w nim ? dobra ma wietrzenie ? i co lepiej ten kask, czy bell bellistic ? jak ktos ma sie zamiar odpowiedziec na pytanie zadane przeze mnie to od razu niech uzasadni odp.
O_o pisze:o czlowkieku nie podniecaj sie tak kaskiem skoro szczeki zajebal w drzewo i zyje to chyba dobry nie ?
nie podniecam sie nim to po pierwsze, a po drugie to co szczeki byl w zwiazku ze swoim wypadkiem w wiadomosciach ze ja mam wiedziec o tym ze w drzewo z.a.j.e.b.a.l?