No dzis juz bede je miał jest to model juz na 2005 rok i jeszcze na stronie producenta go nie ma ( wtopa ) ale dzis zrobie zdiecia i wystawie na allegro zainteresowanych zapraszam :) CENA 490 zł zaznaczam ze ich wykonanie jest o niebo lepsze od starych NS-ów
NOo włąsnie jak to sie Spisuje ma juz to ktos?? lepiej niz NS?? jak chodzi?? bo kolega kupił teraz tego za 399zl co ma 100 skoku i strasznie twardy był i jak ten chodzi???jak go ktos bedzie mialto prosze o recenzje!!;]
Kurzy: Daj jakies namiary na siebie. Nicka na allegro, gg, maila najlepiej. Byłbym zainteresowany tym amorkiem ale chyba dpiero za tydzien bede mial kaske. Ile sztuk bedziesz mial tego?
no ja też bym to wziął tylko kase bede miał tak za dwa tygodnie:/ Ale jak dasz namiary to sobie kupie jeśli oczywiście zachowasz jeden egzemplarz dla mnie..Tak wogóle to jakie ma on regulacje? I czy to fajnie chodzi?
kurzy79@wp.pl lub 600942838 mam tego pełno wiec nie ma problemu a jesli chodzi o prace to jest lepiej niz z NS chociaż bomberek to to nigdy nie bedzie......własnie sie nim bawie i pierwsze 5-7 cm wchodzi miodzio....pozniej juz twardszy ale to jest zabawa narazie samym amorem niezamontowanym.......no ale kasa tez całkiem inna ( przypomniało mi sie jak jakis świr miesiąc temu kupił uzywanego NS-a za 600 zł na allegro hehe ) jesli ktos chgce kupic poza allegro to tez jest oczywiscie taka mozliwosc
u nas dwóch gosci juz ma tego amorka calkiem fajny ten amorek ma tłumienie odbicia ! tlyko on sie musi "wyruchać" to znaczy z poczatku tak srasznie wolno odbija ale póxniej jest juz lepiej
Własnie przyszedł mi na chate SUNTOUR NS i zastanawiam sie czy nie wymienić Go na DURO !?! Bo ma on 30 mm wiekszy skok ale pozatym to i tak ten NS jesT UllltRa ZajEBiSTy.. :P
ja jestem ciekaw jak to chodzi bo tez sie nad tym zastanawiałem.. i najważniejsze, czy szybko łapie luzy ?? czy wogóle łapie :P i jak jest z jego wytrzymałością.czy to juz takie prawdziwe tłumienie olejowe czy bedzie chodziło podobnie do mojego suntoura xcr z elastomerami które juz wyciągnołem ? :P
ja jestem ciekaw jak to chodzi bo tez sie nad tym zastanawiałem.. i najważniejsze, czy szybko łapie luzy ?? czy wogóle łapie :P i jak jest z jego wytrzymałością.czy to juz takie prawdziwe tłumienie olejowe czy bedzie chodziło podobnie do mojego suntoura xcr z elastomerami które juz wyciągnołem ? :P
Jak Ci z suntoura wreszcie pomyśleli to możę zrobili od razu tuning ns'a 03 dali inną koronę i nazwę <lol>. Mam 04, który po przeróbkach które zajęły coś ok. 5 min, chodzi zajefajnie! Ma tłuminie i dobicia i odbicia także nie jest źle i wczoraj go wbiłem na jakieś 113 mm i nie było żadego jebnięcia a korona prawie doszła do uszczelek patrząc na mój miernik :P
Użytkownicy ns'ów 04 nie załamujcie sie :]
Posiadam Duro, 130 mm skoku. W środku bez zmian, zmieniona jest korona w stosunku do ns 03. z przodu troszkę ubrano materialu, natomiast wypełniono nim spód korony, gdzie w zeszłorocznym modelu były "zagłębienia" . Wygląda solidnie i nie powinno budzić obaw.
Pracuje lepiej niż zeszłoroczny model - tak przynajmniej sądzi kumpel który jeździ już rok na zeszłorocznym ns. Wyciągłem elastomer i zastanawiam się czy go nie włozyć, czy zostawić na zewnątrz ?