otoz doslownie przez godzina zjezdzalem sobie z gorki po malych wybojach hamujac przednim hamplem, i tu cos trzasnelo patrze kolo stracilo sztywnosc, chce dokrecic i CO WIDZE?! PEKL MOSTEK W NAJGRUBSZYM MIEJSCU I GOLENIE DOLNE CHODZA JAK CHCA WE WSZYTKIE STRONY!!!
LUDZIE! ten amor jest do freerideu i NIE MA pekac od hamowania!
zaraz bede reklamowal (kupilem w MKbike) licze na to ze wymienia gloenie (pasowlao by tez gorne skoro juz sa przetarte na blysk) albo niech dadza nowy amor
yeah ! a myslalem ze to skarpa byla ... a dokladnie wpadles w krzak <lol2> nie no zartuje :) szkoda mi Cie troche :) ale wes mi porzycz reszte swoich czesci bo mi glowka zaraz odpadnie :(
male wyjsnienie : to co wyzej napisalem to czyste jaja z mojej strony :P dzis mam zyebany humor :P zjezdzalem z nim dzis bo pomykalismy razem i jestem swiadkiem bo jechalem za nim ja zaczynam hamowac i on tez a tu nagle taki huk sie rozlegl i sie stalo to co wyzej pisze
nie poddawaj sie <lol> ale sherman by ci nie pękł:> a mk bike i tak tego nie uznaje tylko wysyłają to do wigwamu albo nie wiem gdzie (do dystrybutora na polske) :)) mam nadzieje ze dobrze pisze...
POzpPDroOoOO
hehehe a tak dobrze zapowiadaly sie te stance :/ a tu lipa a te nowe co maja 203skoku w 1 polce to pewnie beda do xc :/ bo beda pekac przy zeskoku z murku 1m na plasko :/