rower do streeta za 3000 tys.
rower do streeta za 3000 tys.
to tak jest kapitał 3000 zł i doradzcie bikerzy jaki dobry rower do streeta, czasem hopek można za to kupić?? myślalem nad koną scrapem z 2004 roku ??? Ale nie jestem do końca przekonany z góry dzieks za dorade!!! pozdro
streetlegal na widelcu trek bruiser (24 lub 26) lub widelcu Dzikusa.
Mostek bmx, kiera cr-mo z poprzeczka lub wyższa bmx cruiser
korby 3pcs z rurek bmx na maszynówkach, gruba zebatka bmx, platformy alu
wolnobieg bmx, łańuch motorynka / bmx
stery fsa pig
piasty bmx os 14mm / 48 szprych DT obrecze 24"
opony hookworms / point duro 24,26 x 2.6"
siodło bmx
v-brejki jakiekolwiek
cena 2500-3000
ja mogę na takim nawet na spacery jeździc, ale dla niekótrych za sztywny, za cięzki, za bardzo bmx, za mało biegów (ss), brak dobrych hamulców, amora etc. Generalnie to rower b. mocny, dośc ciężki, sztywny i wymagający mało obsługi. Taki 24/2" bmx zabawka bez zbędnych elementów. przeciwnieństwotechnicznego fulla na amorach, z 4 przewodami (przerzutki i hamulce), etc.
Mostek bmx, kiera cr-mo z poprzeczka lub wyższa bmx cruiser
korby 3pcs z rurek bmx na maszynówkach, gruba zebatka bmx, platformy alu
wolnobieg bmx, łańuch motorynka / bmx
stery fsa pig
piasty bmx os 14mm / 48 szprych DT obrecze 24"
opony hookworms / point duro 24,26 x 2.6"
siodło bmx
v-brejki jakiekolwiek
cena 2500-3000
ja mogę na takim nawet na spacery jeździc, ale dla niekótrych za sztywny, za cięzki, za bardzo bmx, za mało biegów (ss), brak dobrych hamulców, amora etc. Generalnie to rower b. mocny, dośc ciężki, sztywny i wymagający mało obsługi. Taki 24/2" bmx zabawka bez zbędnych elementów. przeciwnieństwotechnicznego fulla na amorach, z 4 przewodami (przerzutki i hamulce), etc.
Erenes masz racje posiadam fulla i do streeu rowerek i powiem szczerze ze bardzije mi na reke serwisuje lub wymienia sie dana czesc w tym street-dirt rowerze, w fullu te oleje dampery przezutki napinacze blee :P
Ogolnie preferuje amortyzator z przodu a ine sztywne ale to jest kwestia komu wygodniej :) lepiej mi sie banego robi i inne duperele :)
PZdr
Ogolnie preferuje amortyzator z przodu a ine sztywne ale to jest kwestia komu wygodniej :) lepiej mi sie banego robi i inne duperele :)
PZdr
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
-
- Kontakt:
hmm do streetu jak dla mnie to tak
Rama NSX suburban
korby truvativ luftalarm z fajnym sprocketem i grind platem na isis
koła 24'' tył na piaśćie Shimano Inter 7 (Piasta planetarna) ale SS
przód jakiś nsx
obręcze double track 24''
mostek bmx dangerous mike
stery the Pig
kiera Nsx pore 4130
gripy z TESCO
siodełko bmx
sztyca zwykła
pedały nsx
łańcuch Mtb
hamulce to jedna tarczówka mechaniczna na tył
widelec lub amor
to albo brave machine Monster sztywny
albo jakiś tani marcoch jakiś mz comp żeby był twardy i nie przszeszkadzał
niewiem ale myśle że 3000 się zmieśćisz
Rama NSX suburban
korby truvativ luftalarm z fajnym sprocketem i grind platem na isis
koła 24'' tył na piaśćie Shimano Inter 7 (Piasta planetarna) ale SS
przód jakiś nsx
obręcze double track 24''
mostek bmx dangerous mike
stery the Pig
kiera Nsx pore 4130
gripy z TESCO
siodełko bmx
sztyca zwykła
pedały nsx
łańcuch Mtb
hamulce to jedna tarczówka mechaniczna na tył
widelec lub amor
to albo brave machine Monster sztywny
albo jakiś tani marcoch jakiś mz comp żeby był twardy i nie przszeszkadzał
niewiem ale myśle że 3000 się zmieśćisz
A tam
dzieki dual boy
spoko z ciebie dh-zonowicz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
<url>http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... 77123</url>
a to mój rowerek, ja dałem za całość 3200pln, części - Leader Fox Dragstar ze sterami wewn. Ritchey, DJ III 2004, koła na Vueltach Airline 3 (zajebiście się trzymają) korba za 25 złotych;] przerzutka, której równie dobrze mogłoby nie być,łańcuch pc59 srama, kaseta 5.0 sram,piasty 7.0 (nie polecam), mostek point though guy,klamkomaneta deore, opony ninja vee rubber,kiera NS Pure 4130, pedały wellgo,hamulec Acor V-brake z klockami Corrateca,suport jakiś małoznany;],sztyca i zacisk sztycy Acor, siodło Perv.
Muszę jeszcze tylko zmienić piastę tył i korbę z suportem. Piastę na Da Bomb, a korbę na Truvativ Hussefelt lub RPM.tedy będę rzeźnikiem z rowerem za 3600...w każdym bądź razie, jak kupisz te wszystkie części oprócz Amora, który możesz zmienić na SunToura Duro 130, to masz kozak sprzętza mniej niż 3000 pln.
a to mój rowerek, ja dałem za całość 3200pln, części - Leader Fox Dragstar ze sterami wewn. Ritchey, DJ III 2004, koła na Vueltach Airline 3 (zajebiście się trzymają) korba za 25 złotych;] przerzutka, której równie dobrze mogłoby nie być,łańcuch pc59 srama, kaseta 5.0 sram,piasty 7.0 (nie polecam), mostek point though guy,klamkomaneta deore, opony ninja vee rubber,kiera NS Pure 4130, pedały wellgo,hamulec Acor V-brake z klockami Corrateca,suport jakiś małoznany;],sztyca i zacisk sztycy Acor, siodło Perv.
Muszę jeszcze tylko zmienić piastę tył i korbę z suportem. Piastę na Da Bomb, a korbę na Truvativ Hussefelt lub RPM.tedy będę rzeźnikiem z rowerem za 3600...w każdym bądź razie, jak kupisz te wszystkie części oprócz Amora, który możesz zmienić na SunToura Duro 130, to masz kozak sprzętza mniej niż 3000 pln.
No pain, no gain