oj prezes prezes, widze, że ci bul dupe sciska, że Krystianowi udało sie w ten sposób WAZONA zdobyc :P
ale to okazja wsumie i nie predko trafisz na kogoś kto akurat tak sie bedzie chciał zamienic
Zawieszenie ladnie chodzi. Rama jest moim zdaniem troche za dluga. Ma dosyc dlugi tylni trojkat - przez co jest stabilna ale gorzej robi sie bunny'ego, wheelie i takie tam... Czasem lubi sobie pęknąć... =] http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=192444
Osobiscie nie polecam, koledze pekła i nigdy sie dobrze nie spisywala od poczatku byly same problemy, wyrabiajaca sie łazyska, luzy na wachaczu itd. Slaba jest ta rama. Ale duzym plusem jest cena mozna ja teraz ładnie tanio zakupic.
Kolega chce sprzedac pospawana przy glowce bardzo ładnie.
numer 603937464 cena 750
to już wiem czego napeno nie kupować bo jak ma tak pękać to dziękuje bardzo to wole wieżyć w cuda że uzbieram sobie na jakiegoś lepszego fulla :? ty jarząb nie marudz wszyscy sie w sumie teraz na fulle przerzucają ale ja chyba jednak zostane przy moim RB :D
dużo osób ma podzielone na jej temat zdanie ale większosc teraz jest przeciwko z wyżej wymienionych powodów przez zacnych użytkowników Forum. Respect 4-all :D
pozbywać sie mojego RB Bandit DS juz napeno nie beda chyba że sie dorobie na Rb Dragstar Dh albo coś innego tej firmy pozatym za bardzo mi sie podoba ta dolna rura a myślałem że jak author przejoł od rb konstrukcje to ten azone też bedzie wytrzymały a tu wychodzi że tylko wygląda jak RB ale nie jest tak trwałe. To ja jednwk wole sztywniaka którego jestem pewien
ja pierdziele, skacze na niem 1.5 roku, lato, jesien, zima wiosna, nie oszczedzam go wogole, ma dwo polke z przodu i nic sie KURWA z nim nie dzieje, ale wazniejsze przeciez jest ze kolega kolegi bacbci stasi polamal