Parujące gogle..
Parujące gogle..
Mam gogle firmy thor, nie wkleje linka jakie bo nie ma ich teraz na allegro, ale kosztowaly o ile pamietam 119PLN i problem jest taki że lubia czasami sobie zaparowac, i pytanie teraz dlaczego? skoro producent zapewnial ze szybka jest "antypara" czy problem tkwi w kiepskiej jakosci firmy?, czy moze ja żle je uzytkuje, moze je jakos uszkodzilem nieswiadomie? dodam ze nie mylem ich zadnym plynem czy woda, bo nie bylo jeszcze takiej potrzeby, jedyne co przetarlem je po prostu koszulka na trasie bo zaparowaly wlasnie, ale czy to ma jakis negatywny wplyw? Prosze o odpowiedz jak ktos wie ocb! dzieki z gory!
Parująca szybka to nie tylko "antifog", gogle mogą parować od kiepskiej wentylacji, przez kask, bo nie wszystkie gogle dobrze współpracują ze wszystkimi goglami, są też warunki kiedy po prostu wszystko paruje, Moje oakleye lubią zaparować, zwłaszcza jak jestem spocony i w przerwie mam kask podniesiony do góry, mam 661 evo. Można też kupić lepsze szybki, to też jest przyczyną, choć znajomy ma thory i nie narzeka na parowanie, kask ma tld d2
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: