aaa i powiedzcie czy warto wydawac wiecej niz te 250 na odtwarzacz czy ma to sens chce żeby porostu był jakiś dobry bas i wogole dobre słuchawki były a nie jakieś takie co jak radyjko graja:)
jak by co to ja mam do sprzedania 256MB prawie nowy (tydzień) i do tego nowe słuchawki philips (55zł) jeszcze tydzień gwarancja w apollo. cena jakieś 170zeta Fajny sprzęcik;] nie sprzedawałbym, ale potrzebuje kase:/
tak tylko jak Ci spadnie to sie z nim pozegnasz-kumpela ma taki wyje bany odtwarzacz mp3 z kolorowym wyswietlaczem-wystarczylo ze sie oparla o kant biurko odtwarzaczem ktory byl w futerale zeby wyswietlacz sie zje....
Mój brachol kupił sobie niedawno MP4 za właśnie 250 złociszy i sie elegancko trzyma. Cały czas jest eksploatowany na rowerze w niskich temperaturach i sie elegancko trzyma
albo co w podobnej cenie(najwazniejszy jest dla mnie pendrive, a mp3 to tylko tak zeby cos brzeczalo) a i sluchawki tez nie wazne bo mam dobre soniacze..
Ja mam media techa 256 i jest wyjebany w kosmos,kocham temgo playera,kup jakiego philipsa,creative czy soniacza i bedzie git daj sobie spokoj z tym niewiadomego pochcodzenia mp4 playerem.
Te mp4 to lipa maxymalna.... niedość że bateria nie trzyma.... to jeszcze łatwo to zepsuć... ja polecam CREATIVE Muvo TX a poza tym proponuję użyć opcji SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wykożystuje ale jak dostałem na urodziny od rodziców to co miałem odmówic :D Chciaż mógłbym dostac kase na rower:P Ale polecam Ipoda zdjęcia i wiele muzy można sobie zgrac i kożystac :]
jak chcesz smigac na bajku z nim to kup poprostu najtanszy. jesli nie jestes jakims melomanem, nie odczujesz duzej roznicy w dzwieku miedzy takim za 200zl a ipod'em. a przynajmniej mniejsza strata jak rozwalisz przy jakiejs rozsypce.
mam do sprzedania NIEUZYWANY, na gwarancji do lipca, wszystko jest, pudelko sluchawki. 512mb tanio.
cos takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69788875
jak jestes z wawy to mozesz odebrac osobiscie
pozdro