Ja na niej nie smigalem, ale moge polecic piaste massivemachine w takiej cenie. 4lozyska maszynowe, mozliwosc kasowania luzu i gwara u dzikusa na dozywocie. Warto wydac na nia tyle kasy.
Mily J-no weeź pod uwagę że za mniejszą cene kupisz inna piaste równierz bardzo wysokiej klasy. i pamiętaj że ta piasta ma mocowanie tarczy na powiększony center lock
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
i pamiętaj że ta tarcza ma małą powierzchnię, dobrze działa tylko z hamulcami shimano...
Moim zdaniem Nie warto, miałem tą piastę kupioną z tarczą i ostatecznie z niej zrezygnowałem, żeby się nie uzależniać od tych tarczy
Mily J-no big bertha to naprawde dobra i wytrzymała piasta.
Zresztą w piaście na oś 20mm nie większej filozofii i większość to ta sam jakość.
Piasta z Twojego linku w wersji białej na pewno (nie wiem jak z czarną) jest strasznie zarzygana lakierem. Śmiem twierdzić że lakier może odpryskiwać przy główkach szprych i mogą być problemy z mocowaniem tarcz.
Ja właśnie szukam piasta białych, z czego przednia musi mieć reduktor na 2 osie 9/20mm i te piasty spełniają moje oczekiwania także chyba zaryzykuje ;)
Tassadar A pomijając fakt że tarcza Sainta współpracuje dobrze tylko z Shimano to wporządku? Jak sie toczy? Mi np pasi ta piasta bo mam Sainta z przodu i nie chce go zmieniać.
www.massivemachine.com Polecam, waga jest nieco lzejsza niz dzikus podaje nie pamietam dokladnie ile wazy. Cena to 240zł, smieszna jak za piaste na 4 maszynach z mzliwoscia kasowania luzow, czyli praktycznie wieczna.