RST Launch RA - tuning
RST Launch RA - tuning
Witam mam RST Launch RA 130mm i chał bym się dowiedzieć czy można z nich wyciągnąć tłumnik i czy nie będzie się nic działo chodzi mi o to czy nic się nie roz.....li.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/u/kompany/
więc tak, na foto masz tłumik (przynajmniej tak było u mnie w duro ale raczej w RST powinno być tak samo :P )
na foto po lewej masz takie czarne (jest to przymocowane na śrubie do tej długiej "rurki") trzeba to wyciągnąć i następnie znaleźć na tym kółeczku otwory przez które przepływa olej, gdy już znajdziemy należy je troszeczkę
powiększyć i sprawdzić czy jest lepiej jeśli jeszcze nie tak jak trzeba to znów lekko wiercimy, ale trzeba pamiętać że lepiej jest wiercić 100 razy po malutkim kawałeczku niż raz a za dużo bo niestety otworu już nie zmniejszymy 
na foto po lewej masz takie czarne (jest to przymocowane na śrubie do tej długiej "rurki") trzeba to wyciągnąć i następnie znaleźć na tym kółeczku otwory przez które przepływa olej, gdy już znajdziemy należy je troszeczkę

- Załączniki
-
- xxx.JPG (6.36 KiB) Przejrzano 2418 razy