przewożenie full face'a
przewożenie full face'a
Witam!
Mam dość głupie pytanie. Jak przewozić full face'a na kierownicy? :] Pytam bo już pare razy zaliczyłem glebe bo mi sie grip wyślizgnął. Czy macie jakieś swoje patenty?
Mam dość głupie pytanie. Jak przewozić full face'a na kierownicy? :] Pytam bo już pare razy zaliczyłem glebe bo mi sie grip wyślizgnął. Czy macie jakieś swoje patenty?
jak masz ten pasek do zapinania kasku to przekładasz go pod kierownicą i zaczepiasz nad mostkiem (w miejscu kapsla ). wtedy nic się nie rusza .

Tego zdania to już kompletnie nie rozumiemWicked pisze:Pytam bo już pare razy zaliczyłem glebe bo mi sie grip wyślizgnął.

owszem pytanie głupieWicked pisze:Mam dość głupie pytanie.

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Nie moge włożyć za klamke bo nie mam klamki.p0olek pisze:normalnie wloz kask glebioej na kiere... za klamke ( dla niekumatych.. BLIZEJ MOSTKA!!) w domu sobie oklej to miejsce jakas tasma:) i no problem;|
Jak nie potrafisz sie grzecznie odzywać to nie pisuj na forum, albo przeczytaj regulaminble pisze:Wicked napisał:
Może by tak grzeczniej?
nie
Byłem na forum przed zmianamisebonk pisze:czy tylko ja odnosze wrazenie ze po zmianach na forum pojawilo sie tu wiecej debili?
a tak odnosnie tematu to tak jak kolega2II2 napisal, przewoze kask w ten sam sposob i jest git.