hone - dobre to?
hone - dobre to?
witam.
właśnie wyrwalem tą ****** tulejke w hussefelcie. niechce mi się naprawiać tego gówna. więc postanowiłem kupić nową korbe. wybor padł na shimano hone. korba ma być do fr, dh, i ma być sztywna i mocna. czy jest to dobra korba? znalazłem z suportem za 380zl. czy nielepiej kupić holzfellera? (wiem, wiem truvativ, ale fajnie wygląda). prosze o porady i wypowiedzi uzytkownikow. ew.inne propozycje do 400zł.
właśnie wyrwalem tą ****** tulejke w hussefelcie. niechce mi się naprawiać tego gówna. więc postanowiłem kupić nową korbe. wybor padł na shimano hone. korba ma być do fr, dh, i ma być sztywna i mocna. czy jest to dobra korba? znalazłem z suportem za 380zl. czy nielepiej kupić holzfellera? (wiem, wiem truvativ, ale fajnie wygląda). prosze o porady i wypowiedzi uzytkownikow. ew.inne propozycje do 400zł.
-
- Kontakt:
hone to chyba troszkę zmodyfikowany LX ( możliwe, że tylko inny kolor :P ), z tego co czytałem na forum to większość nie poleca tej korby do katowania.
Ja mam Blackboxa na isis i nie narzekam, tuleje się trzymają, sztywność jest. Myśle, że blackbox mocniejszy od hone'a.
A może truvativ luftalarm? Na rowerowym.com jest za 289zł ?
Ja mam Blackboxa na isis i nie narzekam, tuleje się trzymają, sztywność jest. Myśle, że blackbox mocniejszy od hone'a.
A może truvativ luftalarm? Na rowerowym.com jest za 289zł ?
Ja mam rpm comet,i bardzo fajna korba, 169zł za korbe na isis,to chyba najtańsza propozycja na rynku;]Co do wytrzymałości, nie wypowiem sie,ale korba jest dosyć sztywna. A może nowy shimano stx rc za 127zł z allegro?? starczy na dobry suport na kwadrat,(może stary xt?) a dla mnie korba jest świetna.
Ride 4 Fun ! Biatch !
-
- Kontakt: