Pomóżcie!!!!!!!
Pomóżcie!!!!!!!
Mam narazie 500zł ale na wiosne na bank bede miec 1500zł. Pomozcie mi zalozyc rower do dirtu lub FR.
THX za pomoc
THX za pomoc
Narazie brak rowerku:/ Ale na wiosne cos bedzie:D
facet za 1500 to moze uzywke wyrwiesz :/ albo cos z sztywnym widelcu :/
na rower zdatny do jazdy trza z 3tys :/ taka jest prawda ... ja myslalem ze zlorze sobie zawalisty rower street na poczatku a mialem 1350zł i z deczka sie zdziwilem :/ jeszcze porzyczalem w ciul kasy zeby cokolwiek z tego bylo ;/ lepiej doskladaj kasy
na rower zdatny do jazdy trza z 3tys :/ taka jest prawda ... ja myslalem ze zlorze sobie zawalisty rower street na poczatku a mialem 1350zł i z deczka sie zdziwilem :/ jeszcze porzyczalem w ciul kasy zeby cokolwiek z tego bylo ;/ lepiej doskladaj kasy
http://www.ebike.pl/
-
- Kontakt:
Hmmm ... to może na razie trzymaj te 500zł, i jak będziesz mieć całe 2000zł w kieszeni na wiosne ( do tego zbieraj osobno swoje kieszonkowe albo coś ).
Rower składasz dla siebie, więc Ci raczej nikt nie pomoże na serio...
A tak poza tym to podczas wybierania części do mojego roweru ( który cały czas jest jeszcze niekompletny :), to miałem 100 pomysłów na minutę i cały czas robiłem jakieś modyfikacje w wyborze części, także zbieraj facet, bo kupisz coś "na szybko" i potem trafisz na coś lepszego i będzie "płacz i zgrzytanie zębów" :D
Powiem Ci jaki ja mam sprzęt (jeszcze nie cały:), możesz pomysł zaczerpnąć, chociaż nie wiem czy do dirtu nie trzeba innej ramy itd.
Rama - DunCon Amstaff
Amortyzator - Marzocchi Z5 ( 100mm skoku )
Stery - FSA The Pig Dh Pro
Kierownica - NSX Bad mama
Mostek - NSX Super moto
Klamkomanetki acera ze starego bike'a ( ale to sie zmieni :D )
Hamulce - V'ki Tektro ( ale zmieniam na LX )
Korba - Shimano Deore LX
Suport - Shimano Deore LX
Przerzutka Przód, Tył - Deore XT
Koła - ze starego bike'a, ale będą Single Track'i na Alpine'ach III i piastach NSX
Oponki - Shwalbe Big Jim ( zmieniam na Tiogi, albo shwalbe Fat alberty )
Siodło i sztyca - Da bomb da banket/ post da lux
Rower składasz dla siebie, więc Ci raczej nikt nie pomoże na serio...
A tak poza tym to podczas wybierania części do mojego roweru ( który cały czas jest jeszcze niekompletny :), to miałem 100 pomysłów na minutę i cały czas robiłem jakieś modyfikacje w wyborze części, także zbieraj facet, bo kupisz coś "na szybko" i potem trafisz na coś lepszego i będzie "płacz i zgrzytanie zębów" :D
Powiem Ci jaki ja mam sprzęt (jeszcze nie cały:), możesz pomysł zaczerpnąć, chociaż nie wiem czy do dirtu nie trzeba innej ramy itd.
Rama - DunCon Amstaff
Amortyzator - Marzocchi Z5 ( 100mm skoku )
Stery - FSA The Pig Dh Pro
Kierownica - NSX Bad mama
Mostek - NSX Super moto
Klamkomanetki acera ze starego bike'a ( ale to sie zmieni :D )
Hamulce - V'ki Tektro ( ale zmieniam na LX )
Korba - Shimano Deore LX
Suport - Shimano Deore LX
Przerzutka Przód, Tył - Deore XT
Koła - ze starego bike'a, ale będą Single Track'i na Alpine'ach III i piastach NSX
Oponki - Shwalbe Big Jim ( zmieniam na Tiogi, albo shwalbe Fat alberty )
Siodło i sztyca - Da bomb da banket/ post da lux
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
-
- Kontakt:
1500 chyba że kradziony z Austrii ale nie polecam za 1500 nic nie złożysz a jak nawet to to się zaraz rozpadnie sam miałem tylko 1500 i do tego roweru przez miesiąć użytkowania wsadizłem ok 350 zł na same części zastępcze !! potem chciałem dołożyc 2000 ale tak wyszło że w końcu wydałem 6000 tyś bo nie oszukujmy sie tanie = małotrwałe i lipne, drogie= lepiej wykonane, solidniejsze i zazwyczaj z przeznaczeniem do FR
Marzocchi, Manitou czasem RS oraz inny sprzęt do sprzedania gg 2845464