Dangerous Mike DS 3 -opinie
-
- Kontakt:
Dangerous Mike DS 3 -opinie
Chcialbym sie dowiedziec czy Dangerous Mike DS 3 jest zajebista rama itp.???Czy ona jest gorsza o tamtych modelow wczsniejszych??
www.infobike.pl już wkrótce!
ramka jest taka jakie jest pierwsze wrażenie i pierwsza myśl o niej.
moge dodać jedynie do moich wczesniejszych wyowiedzi o tej ramce w innych topikach ze jest pod amor o 170 skoku! nie bójcie się do niej wsadzic takiego amora ma mniejszy kont niż amstaf z dj3.
moge dodać jedynie do moich wczesniejszych wyowiedzi o tej ramce w innych topikach ze jest pod amor o 170 skoku! nie bójcie się do niej wsadzic takiego amora ma mniejszy kont niż amstaf z dj3.
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
dansk8 jak sie nie myle reborn jest z cro-mo wiec nie ma co sie dziwic ze jest ciezsza
dmka jest super sztywna a to dlatego ze ma grube, prostakatne przekroje rurek :)
wogole ramka ma swietny wyglad i z tego co wiem to raczej nikt na nia nie narzeka, nie udalo mi sie jeszcze zobaczyc peknietego Dm-a ale to nie znaczy ze nie bylo takich, moze poprostu nie mialem szczescia :)
dmka jest super sztywna a to dlatego ze ma grube, prostakatne przekroje rurek :)
wogole ramka ma swietny wyglad i z tego co wiem to raczej nikt na nia nie narzeka, nie udalo mi sie jeszcze zobaczyc peknietego Dm-a ale to nie znaczy ze nie bylo takich, moze poprostu nie mialem szczescia :)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt: