DC Cock hmm.
DC Cock hmm.
Jakis czas temu zachwalalem DC Cock. Wszystko bylo w porzadku do puki nie pojechalem w gory. Rama sprawiala wrazenie pancernej, ale rzeczywistpsc jest inna... Dobra od poczatku- pojechalem w gory sowie posmigac, pozjezdzac poskakac. Nie jestem jakims wymiataczem ale ZGIOLEM DC COCK'a !!!! O zeszku rwa mac!!! Po to kupuje rame ktora wazy ponad 3 kg aby byla pancerna i przezyla kazde katowanie, a tu zonk. Dokladnie pogiela sie na tylnych hakach tam gdzie jest ruchome mocowanie hamulca. Ramka zostala skatowana przez Hayes HFX9 HD, a wkoncu to nie taki silny hampel, co by bylo jak bym dal tam gutka albo cos takiego to ja wole nie sprawdzac- mam jedno zycie. Moze cos zapomnialem moze Tomson cos sie wypowie, bo on tam zlamal DRAGA i to tez na tylnych hakach...
-
- Kontakt:
hehhhhhhhh.......witam panowie!!! ja chciałbym to samo napisać co wd40...:( oczywiście zupełnie inna sytuacja :) kumpel niedawno kupil Cocka!!! ramka tez niby nie do zajebania..:( ale po jakims czasie jazdy haki złapały luzy, a hamplem na tyle był hayes hf9 :)!!! no i pewnego razu jadąc do mnie robił bunnego na 3 cm kraweżnik (nie żartuje) i przy lądawaniu lekko zacisnął klamke!!! no i zonk :(:(:( wygięly sie haki i drugie haki od mocowania na nich koła!!!!ale jzu ramcie wysłał ma miec nówke moze z tytanowymi hakami P:P:P:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
1. kazda rame mozna zniszczyc
2. nie kazda mozna zniszczyc od hamowania
to, ze cock sie rozwala na hakach wcale mnie nie dziwi. jak tylko zobaczylem fotki tej ramy, podejrzewalem, ze to bedzie jej wrazliwe miejsce. wszystko jest tam bardzo cieniutkie i delikatne. slowem za bardzo odchudzone. nie chcialem nic mowic, bo zaraz pietnastoletni "fachofffcy" by mnie zjedli.
podbne zdanie mialem o ramie tosa inu, gdy tylko ja pierwszy raz zobaczylem na zywo. wiedzialem, ze beda problemy z tymi malutkimi ogniwkami pod suportem. i juz pierwsze osoby sie na to skarzyly.
no i masz babo placek :)
2. nie kazda mozna zniszczyc od hamowania
to, ze cock sie rozwala na hakach wcale mnie nie dziwi. jak tylko zobaczylem fotki tej ramy, podejrzewalem, ze to bedzie jej wrazliwe miejsce. wszystko jest tam bardzo cieniutkie i delikatne. slowem za bardzo odchudzone. nie chcialem nic mowic, bo zaraz pietnastoletni "fachofffcy" by mnie zjedli.
podbne zdanie mialem o ramie tosa inu, gdy tylko ja pierwszy raz zobaczylem na zywo. wiedzialem, ze beda problemy z tymi malutkimi ogniwkami pod suportem. i juz pierwsze osoby sie na to skarzyly.
no i masz babo placek :)
-
- Kontakt:
a moze dzikus zrobi jakies ramy ktorymi polska bedzie sie mogla chwalic na zachodzie.
jak bylem w austrii to ludzie mowili ze znaja duncona ale skoro on odstawia takie akcje np. z tym cockiem to nie najlepiej o nich swiadczy.
mysle ze jak by duncon wiecej myslal nad wzmocnieniem ram a mniej nad ich malowaniem to ta firma miala by przyszlosc.
btw. pitbul duo chyba nie pekal ;)
jak bylem w austrii to ludzie mowili ze znaja duncona ale skoro on odstawia takie akcje np. z tym cockiem to nie najlepiej o nich swiadczy.
mysle ze jak by duncon wiecej myslal nad wzmocnieniem ram a mniej nad ich malowaniem to ta firma miala by przyszlosc.
btw. pitbul duo chyba nie pekal ;)
pokoj.