[korba] Octane one 3pcs vs Dartmoor Chukka - co wybrać?

szymv
Kontakt:

[korba] Octane one 3pcs vs Dartmoor Chukka - co wybrać?

Post autor: szymv »

Właśnie nadszedł czas, w którym pojawiło się zapotrzebowanie na nową korbę.
I tu jest moje pytanie. Jaką? Octane one 3pcs czy może Dartmoor chukka? Czy ktoś to ma i może się na ten temat obiektywnie wypowiedzieć?
A moze jeszcze coś innego? Zaznaczam, że chcę na ten cel przeznaczyć max. 250zł, wiec opcje typu "dozbieraj i kup XY" mnie nie interesują.
Z góry dziękuję za pomoc :)
kamilbikeboy
Kontakt:

Post autor: kamilbikeboy »

ja mam korbe REBORN COBRA latam w dircie i streecie. jak narazie to jak krece korbą to cichutko strzyka cos w suporcie albo nie wiem.
a i jak bym mial wybierac octane one 3pcs lub dartmoor chukka to wybral bym octane poniewaz kolega ją ma i jest z niej zadowolony a lata jak poje**ny
co do marki dartmoor jestem wrogo nastawiony np. z pedalow shit jak cholera
osobiscie nie polecam niczego co nazywa sie DARTMOOR xD
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... light=3pcs
Której nie kupisz to i tak będzie dobrze, pewno i tak brane z jednej fabryki z tajwanu :)
szymv
Kontakt:

Post autor: szymv »

hehe :P
chodzi mi tylko o to, czy to się nie rozsypie po miesiacu. A nazwa "Dartmoor" budzi we mnie mieszane uczucia. Dalem sie nabrac na ich pierwszy widel (ale reklamowalem i uznali i przyslali nowa wersje), wiec podchodze do nich nieco z dystansem... (na zdjeciu w podpisie jest juz nieco wygiety, a wtedy jezdzilem na nim nieco ponad miesiac)
a octane jest od 7anny, ktora dotychczas byla dystrybutorem calkiem porzadnych czesci.
ODPOWIEDZ