Mam pytanko jakiego oleju i jakiego smaru uzywacie do tego amorka? Chodzi mi o zamienniki a nie te co podaje producent bo ceny sa chore!!!
Może wypowie sie ktos kto go serwisował a i jeszcze jedno moze ktos probował zalać olejem ta goleń ze sprezyna (gore i dół) jak tak to jakim i jaki był efekt.
PS. Kupiłem olej motorex 5w podejdzie? (gora i dół) producent podaje ze gora 5w a dół 15w ja i tak mam tłumienie powrotu i tak praktycznie wykrecone wiec mysle ze jak bym jes skrecił to powinno dac rade.
Boxxer Race 2006 Olej+smar
producent podaje, ze 15W na dół bo ten olej sluzy tylko do smaroawania, wiec radze zastosowac gesty i lepki olej.
po to jest tak duzo lepkosci do wyboru, zeby kazdy mogl dostosowac amor pod siebie, wiec jaki olej wybierzesz do goleni to twoj wybor(tez jezdzilem na 5W - nigdy wiecej takiego rzadkiego).
smar na sprezyne i pod uszczelki - nie uzywalem i wiekszosc tez nie uzywa, poprostu olej w goleni spelnia tą role.
na golenie nie uzywa sie brunoxa, a brunoxa DEO, zwykly ma wlasciwosci penetrujace i wyplukuje olej, a nie smaruje jak DEO.
po to jest tak duzo lepkosci do wyboru, zeby kazdy mogl dostosowac amor pod siebie, wiec jaki olej wybierzesz do goleni to twoj wybor(tez jezdzilem na 5W - nigdy wiecej takiego rzadkiego).
smar na sprezyne i pod uszczelki - nie uzywalem i wiekszosc tez nie uzywa, poprostu olej w goleni spelnia tą role.
na golenie nie uzywa sie brunoxa, a brunoxa DEO, zwykly ma wlasciwosci penetrujace i wyplukuje olej, a nie smaruje jak DEO.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^