jaki amor doradzicie za 500-800zł
-
- Kontakt:
jaki amor doradzicie za 500-800zł
Jaki amor według was można kupić za 500-800 zł olejowy do freeridu?? Doradzcie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zacznijmy od tego, ze z pytaniami typu "amor do FR za 500-800" wyjezdzaja czesto panowie podjarani pod wplywem obejrzenia jakiegos filmu. Siedza tacy, patrza w necie, zamawiaja cuda i potem stoja ow cuda w piwnicy i zbieraja kurz. Ja bym jednak sie zastanowil nad RST bo podejrzewam, ze i tak nawet takiego pan 88 nie skatuje. Prawda?
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Co do DNMów to się zgodze.. możesz poszukac mirage (jeśli to chodzi o tą 2 półkę u nas znaną bardziej pod nazwą So140a). Sam mam ten amorek, tylko że mój zwie sie MoZo X 5.5s (to jest to samo:) ) Kupiłem lekko używany i teraz nie żałuje.. skok działa płynniutko, regulacja tłumienia odbicia jest zajebista! a i można go tak utwardzić, żeby skok zblokować:> Wymiera małe nierówności... Jeszcze go nie dobiłem. Słyszałem jednak że w tym DNMie lubią pękać dolne golenie.. u mnie narazie sie trzyma:-) a myślę że i Tobie nic lepszego by nie było potrzebne... a w tym przedziale cenowym powinieneś go (używanego) dostać.
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
na allegro teraz koles sprzedaje marzocchi bomber z3 qr20 w pelni rozkrecalny przerobiony na 130mm skoku miodzio w **** ;] wypasiony amor moze za 800 by sprzedal ale musialbys jeszcze piaste qr20 dokupic . a wiec moze jakiegos bambra starego (byle nie z 2002 roq) albo psylo xc 125mm dostaniesz bez problemu !!
heh
ja mowilem o miragu 110 jedno polce :)
wie ktoas co to ma dokladnie w srodku?? bo ja zonka zlapalem bo pisze ze sprezyna olej a tak to to zwykla pompka pompuje... :) a jak spusliem powietrze to lipa ze skoku. to gdzie tu sprezyna :P
a pompowac mozan tak zeby bhyl zaajebioscie twardy. :) i sie prawie nie uginal taki do dropow :P calkiem milo sie laduje na nim
no i tlumienie. jak chcesz kiedy chcesz i wogole :P regulacja jest full
ja mowilem o miragu 110 jedno polce :)
wie ktoas co to ma dokladnie w srodku?? bo ja zonka zlapalem bo pisze ze sprezyna olej a tak to to zwykla pompka pompuje... :) a jak spusliem powietrze to lipa ze skoku. to gdzie tu sprezyna :P
a pompowac mozan tak zeby bhyl zaajebioscie twardy. :) i sie prawie nie uginal taki do dropow :P calkiem milo sie laduje na nim
no i tlumienie. jak chcesz kiedy chcesz i wogole :P regulacja jest full
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt