różnica jest dosyć konkretna bo lite mają plastiki z przodu a 4x4 są miękkie,ale za to są dłuższe i chyba lepiej będą sie nogi trzymać. ja mam 2x4 i są wypaśne. w najbliższym czasie kupie chyba do kompletu 4x4.
[quote="Cesiu"]różnica jest dosyć konkretna bo lite mają plastiki z przodu a 4x4 są miękkie,ale za to są dłuższe i chyba lepiej będą sie nogi trzymać. ja mam 2x4 i są wypaśne. w najbliższym czasie kupie chyba do kompletu 4x4.
pozdro[/quote]
przecie to na ręce jeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ej embond a jezdziles kiedys w 4*4 bo ja mam je i wcale sie strasznie noga nie grzeje tylko troche piecze pod/za kolanem ja sobie wycialem ze starych gruuubych skarpet narciarskich pasei i zakladam to pod/za kolano i nic nie piecze a plastik jest tylko cienki i gietki zajebiste sa mam chyba je troche za duze ale sie nie zsuwaja
Wlasnie chce zakupic 4x4, bo moje stare axo juz sie nie sprawdzaja zabardzo :). Pytanie do posiadaczy: Jak jest z ochrona kolana? tak samo jak w standardowych plastikach typu dajnise??? Nie boli nic przy mocniejszej glebie? :)
4x4 działają troche inaczej, niż plastiki, w nich chodzi bardziej o amortyzacje upadku. Mam je tak około rok i są naprawde fajne, ale tak jak pisałem kiedyś na starym forum - łatwo nasiąkają wodą (np jazda w wąwozach) i trochę w nich ciepło, ale za to dobrze chronią przy upadkach. no i piny nie rozwalą ci nogi, bo są super długie;)