Eurosport 2 Relacje z imprez rowerowych
-
- Kontakt:
Eurosport 2 Relacje z imprez rowerowych
W tym temacie będę wrzucał warte obejrzenia transmisje rowerowe:
Poniedziałek 04.07, godzina 18.30 relacja z Balaton Bike Fest.
Powtarzają w piątek 08.07 o 10.00
Poniedziałek 04.07, godzina 18.30 relacja z Balaton Bike Fest.
Powtarzają w piątek 08.07 o 10.00
...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
www.freecaster.tv 19.15 dzisiaj Pś windham live. Rudy nie reklamuj się już tak;p hehe.
Ride 4 Fun ! Biatch !
Liczyłem że w końcu relację z PŚ DH na EuroSport będą okraszone treściwym komentażem, bo bierze się za to ktos ze środka sceny.
Jak że się zawiodłem... właśnie skończyłem oglądać relację z Windham, i niestety Rudy, ale musze powiedzieć że przygotowanie słabe.
Dziesiątki blędów rzeczowych, np o "jednoosobowych teamach", "trendzie" flag narodowych na rękawach jerseów, o pochodzeniu zawodników, co jest z resztą dokładnie wyświetlane.
Mała wiedza na temat teamów, riderów oraz ich wyników i osiągnięć, dotychczasowego przebiegu sezonu.
Ogólnie jak dla mnie nie wiele się zmieniło...
Nie jest to atak na Twoją osobę, po prostu tak sobie oglądałem, słuchałem i wkurzało mnie, że co pare zdań padały błędne informacje.
Na pewno będzie lepiej następnym razem!
Pozdro
Jak że się zawiodłem... właśnie skończyłem oglądać relację z Windham, i niestety Rudy, ale musze powiedzieć że przygotowanie słabe.
Dziesiątki blędów rzeczowych, np o "jednoosobowych teamach", "trendzie" flag narodowych na rękawach jerseów, o pochodzeniu zawodników, co jest z resztą dokładnie wyświetlane.
Mała wiedza na temat teamów, riderów oraz ich wyników i osiągnięć, dotychczasowego przebiegu sezonu.
Ogólnie jak dla mnie nie wiele się zmieniło...
Nie jest to atak na Twoją osobę, po prostu tak sobie oglądałem, słuchałem i wkurzało mnie, że co pare zdań padały błędne informacje.
Na pewno będzie lepiej następnym razem!
Pozdro