[Tychy] NS Bitch + RS Pike SL!!

Morris
Kontakt:

[Tychy] NS Bitch + RS Pike SL!!

Post autor: Morris »

Cześć... nie sądziłem, że będę musiał pisać w tym dziale(chyba że w celu pomocy innym...), no ale się stało.

Rower skradziony 18.09.2009r między 13:30 a 14:10 z pomieszczenia na rowery w ZS nr 4 (byłe technikum ZEG-owskie, teraz Technikum nr 3), był zapięty o ramę i koło tylne. Prawdopodobnie ktoś go wyniósł, i prawdopodobnie był to ktoś ze szkoły.

specyfikacja:

-NS Bitch czarna 2006r. Po prawej stronie na górnej rurze w okolicach główki fioletowa kreska, kumpel przetarł kierą i została farba
-RS Pike SL rocznik 04 (przynajmniej tak pisze na koronie), na koronie otarcia od linki po prawej stronie sterówki (okrężne)
-2x Double track, piasty Dangerous Mike przód Big Bertha, tył Fermentor, szprychy CN
-Kiera i mostek hussefelt(mostek stary, ma inny kształt) nieprzycinana, gripy jakieś starte w płomienie, z 'perłowymi' obejmami
-Avid BB5 przód 203, tył 160 szare, klamki Shimano v-brake
-korba hussefelt ISIS, blat 36t, napinacz Project-X CH-25 (dartmoor tracko bez napisu, wyjechana jedna śrubka od klatki), pedały fishbone
- przerzutka Sram SX-5, manetka X-7
sztyca Accent, siodełko jak na zdjęciu.
-opony przód: CST 2.3 tył: Bontrager Jones ACX 2.2 (na zdjęciu na odwrót, przemieniłem)

Zgłoszone na policję, w szkole monitoring jest, w poniedziałek będzie jakiś informatyk i będa przeglądać nagrania, jak dostanę mordę tego ch**a to od razu ją tu wrzucę. Kumple poinformowani, ale rower na pewno nie był na mieście długo bo podejrzanie się wygląda idąc z rowerem z zapinką z 1 cm pręta na plecach... Zaraz drukuję fotki i biegam po serwisach itd.
Rower miałem 1,5 miesiąca... :(

Moje namiary: GG: 2385314 nr. fona 698 121 121

Z góry dzięki za pomoc!

PS. Z tego co mi wiadomo to jedyny taki Bitch w Tychach... zwykłemu człowiekowi nie rzuca się w oczy, ale ktoś kto się zna na pewno spojrzy.Obrazek
i większe foto: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 89fd0.html
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Panowie.. Ku przestrodze. Do szkoly/po bulki zalatwcie sobie inny rower.. Ja bede patrzal na allegro itp, ale nastepny raz uwazaj.
Morris
Kontakt:

wiesz, tyle że 16-latka chodzącego do szkoły i nie mającego pracy np. weekendowej raczej na to nie stać ;) No cóż, mój błąd jakiś w tym jest, co prawda szkoła lipę bo w pomieszczeniu na rowery nie ma ich do czego przypiąć. Porozrzucałem po rowerowych zdjęcia z numerem i czekam na taśmę... pozdro
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Poszło info po kumplach :!:

Napisałem tez na naszej stronce http://www.wpkiwriders.dbv.pl
Musi sie odnaleźć ...
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Skoro ktos ze szkoly podrabal, to albo jeden z uczniow, lub jakis drech. Ktos musial wiedziec, ze twoj rower jest dosc duzo warty, ja bym sie nie zdziwil jakby to byl jeden z twoich znajomych, lub ktos kto ma jakiekolwiek pojecie o tym sporcie i wie ile to kosztuje
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Morris pisze:
wiesz, tyle że 16-latka chodzącego do szkoły i nie mającego pracy np. weekendowej raczej na to nie stać Wink
"weekend" z Tesco za 299zł świetnie się do takich dojazdów nadaje, a nie kosztuje majątku.

będe się rozglądał.
Morris
Kontakt:

jeśli go odzyskam to już na bank nie pojadę na nim do szkoły, nie ma szans... póki co czekać do poniedziałku na wyniki z monitoringu
Morris
Kontakt:

Ok, mam jakieś info. JAKIEŚ. Jak będę miał coś więcej to napiszę od razu wszystko, powiem tylko tyle, że miałem pica bo kamery włączyli w środę. Chyba o tym nie wiedział, bo się nie zasłonił... wszystko zmierza w dobrym kierunku ;)
piot
Kontakt:

Post autor: piot »

I co wiadomo coś? Namierzyliście już gościa?
Morris
Kontakt:

mam wyciąg z monitoringu: ftp://213.17.140.35/kradziez.wmv, zobaczcie czy gościa znacie, jesli ktos ma jakieś info prosze o jak najszybszy kontakt, na telefon, gadu lub po prostu na forum ;)
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Wymagane jest hasło i nazwa użytkownika... Nic nikt nie zobaczy.
Morris
Kontakt:

kurde... już wrzucam na sendspace... innym działało :D

EDIT:

proszę bardzo: http://www.sendspace.com/file/o792ah
mam nadzieję że koleś nie jest widmem i ktoś go zna

pozdro
piot
Kontakt:

Post autor: piot »

Po obejrzeniu tej taśmy jestem w szoku... Tak bez żadnych zabezpieczeń go zostawić? Przecież tamte pomieszczenie nawet zamknięte na klucz nie było...
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

Szkoda że rower przypiołes tylko za koło a nie do czegoś stałego . No nic trzeba się rozglądać na allegro , ebay i po miastach. :roll:
Morris
Kontakt:

http://www.youtube.com/watch?v=AIcOodwbJAM i bijcie rekordy oglądalności... roweru nie było do czego przypiąć, nie ma tam nawet rurki od kaloryfera, a teraz wisi sobie tam karteczka 'zakaz stawiania rowerów'... porażka. mam nauczkę, ale nie popuszczę... zawsze miałem za dużo nadziei i dalej ją mam w sprawie roweru...

pozdro i miejcie oczy otwarte :)
lycha
Kontakt:

Post autor: lycha »

fajna reakcja robotnikow... myslalem ze to pomieszczenie zamykaja bo sam chcialem zaczac jezdzic rowerem... jak bym zobaczyl gdzies rower na miescie to dam znac :)
Czarny_DH
Kontakt:

Post autor: Czarny_DH »

Kraków patrzy
http://czarny-biker.pinkbike.com/
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

beszczelny co za ludzie masakra
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Morris ja używam kozy za 80 zł + zapięcia za 30 ... na to chyba stać każdego.

apropos nagrania, zaniosłeś na policję? odciski palców coś?

a swoją drogą to Ty chyba masz "0" instynktu samozachowawczego ....
ODPOWIEDZ