Rower skradziony 18.09.2009r między 13:30 a 14:10 z pomieszczenia na rowery w ZS nr 4 (byłe technikum ZEG-owskie, teraz Technikum nr 3), był zapięty o ramę i koło tylne. Prawdopodobnie ktoś go wyniósł, i prawdopodobnie był to ktoś ze szkoły.
specyfikacja:
-NS Bitch czarna 2006r. Po prawej stronie na górnej rurze w okolicach główki fioletowa kreska, kumpel przetarł kierą i została farba
-RS Pike SL rocznik 04 (przynajmniej tak pisze na koronie), na koronie otarcia od linki po prawej stronie sterówki (okrężne)
-2x Double track, piasty Dangerous Mike przód Big Bertha, tył Fermentor, szprychy CN
-Kiera i mostek hussefelt(mostek stary, ma inny kształt) nieprzycinana, gripy jakieś starte w płomienie, z 'perłowymi' obejmami
-Avid BB5 przód 203, tył 160 szare, klamki Shimano v-brake
-korba hussefelt ISIS, blat 36t, napinacz Project-X CH-25 (dartmoor tracko bez napisu, wyjechana jedna śrubka od klatki), pedały fishbone
- przerzutka Sram SX-5, manetka X-7
sztyca Accent, siodełko jak na zdjęciu.
-opony przód: CST 2.3 tył: Bontrager Jones ACX 2.2 (na zdjęciu na odwrót, przemieniłem)
Zgłoszone na policję, w szkole monitoring jest, w poniedziałek będzie jakiś informatyk i będa przeglądać nagrania, jak dostanę mordę tego ch**a to od razu ją tu wrzucę. Kumple poinformowani, ale rower na pewno nie był na mieście długo bo podejrzanie się wygląda idąc z rowerem z zapinką z 1 cm pręta na plecach... Zaraz drukuję fotki i biegam po serwisach itd.
Rower miałem 1,5 miesiąca...

Moje namiary: GG: 2385314 nr. fona 698 121 121
Z góry dzięki za pomoc!
PS. Z tego co mi wiadomo to jedyny taki Bitch w Tychach... zwykłemu człowiekowi nie rzuca się w oczy, ale ktoś kto się zna na pewno spojrzy.

i większe foto: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 89fd0.html