Smith Intake/Fuel czy Oakley Crowbar MX ?
Smith Intake/Fuel czy Oakley Crowbar MX ?
Które lepsze ?
-
- Kontakt:
czy ja wiem, w wtorek zamawiałem szybki i zrywki do Smithów i nie było problemu:)
Do Oakley jest napewno łatwiejszy dostęp do szybek i zrywek.
szybka podwójna Enduro Fuel - 55zł, są też tańsze za 35 zł (55zł z bajerami - niby full wypas)
zrywki - 12 szt 35 zł czy coś podobnego - oczywiście to były ceny wyjściowe:)
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... 51&gr_id=3
kupiłem już trochę gratów u tego Pana - polecam, kontakt wzorowy, mimo to sklep JoyRide równie dobry - kwestia co wolisz Okleye czy Smith-y
Osobiście polecam Smits Fuel Enduro (160 - 170 zł) - super gogle, zero parowania, szybka wytrzymała - mimo wycierania rękawiczką z błota, trzymanie i komfort (szczególnie komfort jak dla mnie super) bez zarzutu - naprawdę nie zauważyłem żadnych wad - a śmigam już bardzo długo.
I masz prawie 80 zł w kieszeni... a jakość podobna, reszta to marketing... i durne slogany reklamowe...
Użytkuje od początku tego sezonu Smith fuel z pojedynczą szybką sensorową i bardzo sobie chwale
tak jak pisał blackdemon parują w czasie postoju ale po przejechaniu paru metrów zaraz wszystko ładnie widać przez nie, a gogle kupowałem u tego samego gościa co snizy Ci doradza
przy zakupie gogli możesz sobie wybrać w fuelach czy chcesz pojedyncza szybkę czy podwójna i czy sensorowa czy zwykła. Ja polecam sensorową bardzo przyjemnie się jeździ