Coś z trzymaniem powietrza ,utratą skoku , czy problem jest latwy , niekosztowny do usunięcia ? :?:
drugie sprawa to porównie z wersja rc2, na ile różnia sie pracą te dwa widelce?
Marzocchi 66 ata 2007 - były jakies problemy, ale jakie ?
Marzocchi 66 ata 2007 - były jakies problemy, ale jakie ?
sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm nie nawet nie... tzn wszystko pracuje jak powinno powietrze to super sprawatopick pisze:jego "powietrznosc " daje jakies niepozadane zachowanie ?
Tylko 2 rzeczy na jakie zwróciłem uwagę to :
1) Komora ATA nie mam szczerze pojęcia za co ona odpowiada.. tzn z jej pompowaniem trzeba uważać utwardza ona znaczni pracę amortyzatora - ja mam ją tak na czuja wypełnioną...
2) Z zaworu od antydobiciówki przy spuszczaniu powietrza często lubi trysnąć olejem i to nie zależnie od pozycji amortyzatora...
aa no i jeszcze jedna rzecz nie zwracaj uwagi na tabele marcoha które podają jakie ciśnienie ma być w komorach pod wagę styl jazdy itp
weź pompkę jedz w teren i sam sobie wszystko ustaw jak CI jest wygodnie bo po napompowaniu zgodnie z tabela będziesz miał sztywny wideł - czemu? nie mam pojęcia..