Zarysowane Lagi w Fox 40...
Zarysowane Lagi w Fox 40...
Na moje nieszczęście udało mi się porysować 1 z goleni górnych w moim Foxie i do tego przez te rysy wyciąga mi drobinki oleju no i jak sadze niszczy uszczelki...
Tutaj mam pytanie do was może znacie jakiś sposób ala hand made który pozwoli wyeliminować problem cieknącego oleju ale nie zniszczy lagi. Ewentualnie jeżeli ktoś z was wie gdzie można znaleźć takowa lagę w "ludzkiej" cenie to proszę napiszcie gdzie...
Z góry dzięki
PZD
Tutaj mam pytanie do was może znacie jakiś sposób ala hand made który pozwoli wyeliminować problem cieknącego oleju ale nie zniszczy lagi. Ewentualnie jeżeli ktoś z was wie gdzie można znaleźć takowa lagę w "ludzkiej" cenie to proszę napiszcie gdzie...
Z góry dzięki
PZD
Godryk cena lagi jest pewnie podobna do ceny allegro foxa ;P wiec z miejsca mowie ze to raczej nie wchodzi w gre. Na ebayu paletaly sie czesci do 40-ki, poszukaj.
Wracajac do samego uszkodzenia, na upartego mozna jezdzic tak jak jest, tlumik w 40-ce jest zamkniety i to ze olej z lagi ucieknie nie zmieni jego pracy, zas smarowanie bedzie gorsze, wiec czulosc sie delikatnie pogorszy. Porysowales prawa czy lewa lage? (w 1 jest tlumik, w drugiej sprezyna- lewa)
Wracajac do samego uszkodzenia, na upartego mozna jezdzic tak jak jest, tlumik w 40-ce jest zamkniety i to ze olej z lagi ucieknie nie zmieni jego pracy, zas smarowanie bedzie gorsze, wiec czulosc sie delikatnie pogorszy. Porysowales prawa czy lewa lage? (w 1 jest tlumik, w drugiej sprezyna- lewa)
-
- Kontakt:
Siema, miałem ten sam problem, zrobiłem to lakierem bezbarwnym. Dobrze wyczyscilem lagę w tych miescach gdzie były ostgre brzegi. tam gdzie jest wgłebienie wpuszczałem farbę(nakładałem ją pedzelkiem) i poczekałem az wszystko wyschnie. nadmiar małoziarnistym papierem wodnym zebrałem i wszystko było zajebiscie. nie bedzie puszczalo oleju
Wiem bo tak sam zrobilem i jezdzilem tak.

www.bikes-shop.pl
Kiedyś widziałem na TF Tuned golenie dolne jak i górne oddzielnie do kupienia w przyjaznej cenie. Aż sam myślałem , że jakby coś to kupie. Jednak nigdy nie potrzebowałem takiej części. W chwili obecnej nie ma wystawionych. Spróbuj się do nich odezwać.
Poza tym chcesz mieć coś w ludzkiej cenie kupując racingowy sprzęt? Sad.
Poza tym chcesz mieć coś w ludzkiej cenie kupując racingowy sprzęt? Sad.
-
- Kontakt: