Popopieram wypowiedz Irona i czillyzi !
Szkoda hajsu na niskiej klasy nowe HT

chcesz polatac w dh,kup używany rower cały na 888 i fulla . W przeciwnym wypadku szkoda pieniędzy na jakaś sztywna i na dodatek nowa rame . Jeśli tak bardzo zalezy ci na hardtailu to tez polecam kupić lekko używany dobry rower na fajnym osprzecie .
Rowery " do sportów grawitacyjnych" stały sie teraz modne i dużo gimbusow często na nich jeździ na wycieczki szkolne albo do sklepu jak im sie skuter kimco zepsuje ,wiec warto poszukać używanego roweru bo mozna kupić super maszynę lekko używana w dobrych pieniądzach

Są tez ludzie co używają swoje rowery zgodnie z przeznaczeniem ale dbają o nie bardziej niż o własna żonę czy dziewczynę , a to mozna od razu poznac co jest w jakim stanie
To ze uzywane to nie znaczy ze złe

Ja mam bardzo mało nowych części w rowerze , 4/5 to używki znalezione na dh zone lub na Allegro i szczerze polecam ten sposób zakupu

Jestem bardzo zadowolony ze swoich części w rowerze i zadne mnie nie zawiodly .Tym bardziej ze twój budżet jest nie za duży to sugeruje kupić cały rower np jakaś kone czy bighita .
Wrzucaj linki na dh zone jak cos znajdziesz ciekawego. Ekipa na bank ci powie czy to jest warte zakupu czy lepiej sobie odpuścić.
Nawet Ci wysle jednego linka
http://allegro.pl/giant-faith-swinger-x ... 77779.html