Sztywniak dla poczatkujacego
-
- Kontakt:
Sztywniak dla poczatkujacego
witam w poprzednim poscie pytałem jaki full dla początkującego polecaliscie mi sztywniaka jednak muszę spuścić cenę do 1500zł jaki rower mam kupić oczywiście na sztywnej ramie co polecacie ? sory za błędy pisałem na telefonie i słownik wszystko przekrecil
Już po 1 wrześnie więc weź książkę i poucz się trochę polskiegokonrad1115 pisze:witam w poprzednim liście pytałem jaki cul dla początkującego skradzionego mi sztywniaka jednak muszę spuścić cenę do 1500zł jaki rower mam kupić oczywiście na sztywnej ramie co polecacie ?

Użyj opcji " szukaj ". Takich tematów jest na kilogramy.konrad1115 pisze:do 1500zł jaki rower mam kupić oczywiście na sztywnej ramie co polecacie ?
[K]
-Amor (+180 skoku,najlepiej 2 półka) ,
-Manetka Sram(używana,9 biegów),
-Korby,
-Hebel.
-Korby,
-Hebel.
Oczy mnie zabolały jak przeczytałem ten jego post.. Jeszcze jaka nazwa tematu.Smietana pisze:Taran96 troche mnie uprzedziłeś z postem
Gość jest normalny czy tylko robi kretyna z siebie ?
Chyba , że to nie Polak to zwracam mu honor

[K]
-Korby,
-Hebel.
-Korby,
-Hebel.
-
- Kontakt:
Re: sztywniak dla poczatkujacego
sory już poprawilem
Trzeba w nim oczywiście trochę zmienić by latać tym w dh. Ale na początek to godny uwagi rower. Osobiście mogę polecić.jelonfr pisze:jak chcesz nowke pozbierag sobie na undergrounda, fajny na poczatek a potem dobra baza do rozbudowania, osprzet ma zajebisty jak na taka cene
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=65860
W temacie podałem propozycje innych tematów które mogą Ci pomóc... zepnij poślady i poczytaj, nikt nie poda Ci niczego na tacy, powoli zaczyna mnie wkurw**ać to forum... z tymi tematami "dla poczontukujoncych"... "chciałbym rower do DH za 1500zł, czy jak kupie w Tesco bestię z dwoma uginaczami to będzie dobrze?"...
W temacie podałem propozycje innych tematów które mogą Ci pomóc... zepnij poślady i poczytaj, nikt nie poda Ci niczego na tacy, powoli zaczyna mnie wkurw**ać to forum... z tymi tematami "dla poczontukujoncych"... "chciałbym rower do DH za 1500zł, czy jak kupie w Tesco bestię z dwoma uginaczami to będzie dobrze?"...