Nowe DH-zone - wasze opinie

jenot
Kontakt:

Nowe DH-zone - wasze opinie

Post autor: jenot »

Hej

I jak ?
Jak dla mnie trochę bardziej przejrzyście :)
No i forum jakieś nowsze :)
pietryna
Kontakt:

Re: Nowe DH

Post autor: pietryna »

Nie będę mówił że umiem lepiej ale jednak wg mnie strona wygląda jakby się rozjechała we wszystkie strony i ogólnie zbyt jaskrawo... Choć pewnie się przyzwyczaję.
rafal.zwdh
Kontakt:

Post autor: rafal.zwdh »

Nie działa mi na firefoxie, zainstalowałem chrome
Nie mogę się zalogować, jak che się zalogować to wyskakuje że podana nazwa użytkownika nie istnieje, a jak robię nowe konto i wpisuje tą samą nazwę to wyskakuje ze podana nazwa użytkownika już istnieje i jest zajęta.

Poza tym na górze jest napisane dwa razy obok siebie Forum Forum
A ten drugi napis Forum jest odnośnikiem do Kalendarza zawodów.

A tak poza tym to jest trochę lepiej, dupy nie urywa, ale przynajmniej czytelniej
galgan
Kontakt:

Post autor: galgan »

Mi osobiście się nie podoba, wolałem poprzenie, przynajmniej reklam nie było, bo teraz coś cały czas wyskakuje. Jeszcze nie moge zalogować się na operze. Tzn. loguje się wszystko jest ok, na głównej stonie wsio działa wchodze na forum i karze mi się zalogować :/
rafal.zwdh
Kontakt:

Post autor: rafal.zwdh »

Dokładnie mam tak samo, a na chrome nic z reklam nie wyskakuje

Jak się kliknie w nowe wiadomości to taki trochę nieład wyskakuje (przynajmniej na chrome bo na firefoxie nie wiem bo tam nie idzie się zalogować)

Fajnie że nie ma juz białych literek na jasno szarym tle, za to props się należy, a kiedyś pisałem o tym w uwagach. już myślałem że nikt z tym nic nie zrobi, dziękuję :roll:

A jednak... nazwa użytkownika jest na biało na jasno szarym tle. Po co tak w ogóle Jest napisane pod tematem przez kogo jest edytowany skoro obok zaraz po lewej stronie Jest podana nazwa autora na żółto
galgan
Kontakt:

Post autor: galgan »

Chciałem zacytować kolege wyżej, ale zamiast zacytować odesłało mnie do PW. A co do reklam to ja coś moge mieć nawalone w chromiaku ;)
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

Sluchajcie, jesli chodzi o wyglad forum to jest troche kosmetyki, zostalo troche szczegolow do poprawienia - docelowo ma ono wygladac dokladnie tak jak wygladalo, z ta roznica ze u gory pojawilo sie menu strony. Jesli jakis element strony ma inny kolor niz mial, to znaczy ze pewnie wkrotce zostanie poprawione,

Na te chwile najważniejsze abyscie mogli bez problemowo wchodzic i pisac. Tak juz jest ze bez puszczenia online, pewne bledy nie wyjdą na jaw.. wiec odrobina cierpliwosci i znowu bedzie miekko i przyjemnie :)

Odnośnie problemow z logowaniem - prosze usunac pliki cookies, to pomaga!

aha.. tak nieoficjalnie, nie jestem pewien, ale chyba niechacy cofnelismy wszystkie ostrzezenia uzytkownikom.. Wiec znowu mam 0 :)
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

Jest bardziej przejrzyście, ogólnie zmiany na spory plus, poza tym, że dopóki nie usunąłem plików cookies to w ogóle nie mogłem się zalogować na forum. ;)
typek99
Kontakt:

Post autor: typek99 »

Wszystko fajnie, ale gdzie jest dział z rowerami ? :shock:
Jasoon
Kontakt:

Post autor: Jasoon »

Jak moge znalezc topic z moim rowerem? ;(
Banan725135650
Kontakt:

Re:

Post autor: Banan725135650 »

Jasoon pisze:Jak moge znalezc topic z moim rowerem? ;(
Cytuję:
Jak odnaleźć swój rower z Forum?
Dział Rowery na forum został zablokowany. Aby odnaleźć swój rower należy się zalogować, oraz kilknąć link 'Moje konto' w górnej części ekranu. Znajdziecie tam link do swojego roweru. Ważne - możliwe że w niektórych przypadkach brakować będzie tytułu. Należy wejść na stronę a następnie klinnąć zakladkę 'Edytuj' i odpowiednio poprawić/uzupełnić opis.
Viservard
Kontakt:

Post autor: Viservard »

Dlaczego przeglądy rowerów nie są poukładane chronologicznie? Wcześniej jak ktoś dodał nowy czy coś zmienił w starym przeglądzie to od razu można było sprawdzić. Teraz nie.

Jasoon
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: Jasoon »

Banan725135650 pisze:
Jasoon pisze:Jak moge znalezc topic z moim rowerem? ;(
Cytuję:
Jak odnaleźć swój rower z Forum?
Dział Rowery na forum został zablokowany. Aby odnaleźć swój rower należy się zalogować, oraz kilknąć link 'Moje konto' w górnej części ekranu. Znajdziecie tam link do swojego roweru. Ważne - możliwe że w niektórych przypadkach brakować będzie tytułu. Należy wejść na stronę a następnie klinnąć zakladkę 'Edytuj' i odpowiednio poprawić/uzupełnić opis.
Hm albo jest ślepy albo nie ma tam żadnego linku
komarek
Kontakt:

Post autor: komarek »

Ja też tam nie mam, w moich postach też nie ma, a jak udałop mi się znaleźć przez dodane załączniki, to pokazuje mi, że nie mam dostępu do tego działu.
Moherek993
Kontakt:

Post autor: Moherek993 »

A u mnie brak tytułu roweru, brak linku, nie mogę odnaleźć tematu. Wyskakuje 48 komentarzy i 2 odsłon, odnośnika brak
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Bardzo dziękuję administracji za ciekawy layout nowy i przede wszystkim to, że wszystko działa naraz a nie po kawałku. Fajnie jest, główna bardziej przejrzysta, mniej poupychanych rubryk. Spoko.
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

ja nie moge znaleźć skrzynki. Jest gdzieś? Na szczęście problemy z logowaniem zniknęły po usunięciu ciasteczek :)
komarek
Kontakt:

Post autor: komarek »

Na górze kliknij w (0 nowych wiadomości).
MUSZEL
Kontakt:

Re:

Post autor: MUSZEL »

komarek pisze:Na górze kliknij w (0 nowych wiadomości).
o, znalazło sie, w zupełnie innym i mało zauważalnym miejscu. Ale już git, dzięki
ODPOWIEDZ