Bop Iguana vs Kross Sign Ds wytrzymałość
Bop Iguana vs Kross Sign Ds wytrzymałość
Dobra nie zrozumieliście mnie , zeby było łatwiej , która z tych ram jest wytrzymalsza ?
Suuubuś <3
-
- Kontakt:
Po przeczytaniu tego zdania mam pewne podejrzenia, jaki dźwięk można usłyszeć pukając w Twoją głowę...queer0s pisze:jak "puknąłem" w rame kolegi (sign), to wydała taki dźwięk jakby była z blachy, a gdy w swoją (iguana) wydała normalny .

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- Kontakt:
Re: Bop Iguana vs Kross Sign Ds wytrzymałość
Ludzie do uja pana dajcie sobie już spokój z tym pukaniem źle się wyraziłem i tyle .
Chciałem się dowiedzieć która rama jest wytrzymalsza na podstawie waszych przeżyć z nimi, usłyszanych opinii od innych itd , ale takowej odpowiedzi nie otrzymałem. Więc proszę o tego typu odpowiedzi , a nie takie obrażające mnie.
Dziękuje , dobranoc .
Chciałem się dowiedzieć która rama jest wytrzymalsza na podstawie waszych przeżyć z nimi, usłyszanych opinii od innych itd , ale takowej odpowiedzi nie otrzymałem. Więc proszę o tego typu odpowiedzi , a nie takie obrażające mnie.
Dziękuje , dobranoc .
Suuubuś <3
-
- Kontakt:
Naprawdę myślisz, że ktoś z nas testy zniszczeniowe prowadził?queer0s pisze:Chciałem się dowiedzieć która rama jest wytrzymalsza na podstawie waszych przeżyć z nimi, usłyszanych opinii od innych itd , ale takowej odpowiedzi nie otrzymałem.

SeraaX - że Warp się łamał, nie znaczy, że każdy Giant teraz pójdzie do piachu po pierwszym skoku. Chociaż to Glory nowe chyba niewiele lepsze